Práce v pohostinství: slušná práce v restaurantech Stará Tkalcovna a TEFITI

Pracovní nabídky v odvětví gastronomie patří k nejvíce nabízeným zaměstnáním v dnešní době. Denně vystaví inzeráty více než tisíc restaurací, hotelů a kaváren se stejným cílem – najít lidi. Jak poznat správnou příležitost?

Nejprve bychom si měli uvědomit, jakým způsobem se k práci číšníka, servírky, barmana nebo kuchaře chceme stavět. Je to otázka, zdali ji chci dělat dlouhodobě, jako brigádu na léto, na hlavní pracovní poměr, anebo chci kariérní růst? My nabídneme práci všem, kteří vědí, co chtějí, a práce v gastronomii je baví.

Jsme přesvědčeni, že jde především o osobní vztah k této práci, který je mnohdy důležitější než doložitelné vzdělání. Je to o tom mít rád lidi, jídlo a pití, více k tomu nepotřebujete. S tímto krédem vstupujeme do každé spolupráce, proto nabídneme práci každému, kdo má podobný názor, a to je dobrá příležitost!

Samozřejmostí jsou jistoty, které svým zaměstnancům poskytujeme, a to je zázemí silné společnosti, řádná smlouva, pozitivní přístup nadřízených, velmi dobré pracovní ohodnocení a taktéž benefity jako školení, které posouvá kolegy a kolegyně kupředu, občerstvení na pracovišti a fitness v našem eFi Palace Hotelu v Brně po celý rok zdarma.

Říká se, že práce v gastronomii je jedním z nejsložitějších zaměstnaní, je plná stresu a fyzické námahy. Může tomu tak být, ale pokud pracujete s lidmi, kteří „hrají v jednom týmu“, tak se z dobře placené práce stává i skvělá kolegiální spolupráce, a to je k nezaplacení!

Stará Tkalcovna interiér

My se snažíme tyto hodnoty vkládat do našich gastro provozů. Prozatím je to restaurace Stará Tkalcovna a restaurant TEFITI. První z restaurací se nachází v hotelovém komplexu eFi Palace Hotel na Bratislavské ulici. Již při vstupu do restaurace se ocitnete v jiném světě. Moderní, dřevěné linie se stylovým osvětlením, velkým barem a industriálně-rustikálním prostředím. Najdete zde speciality jak české, tak zahraniční kuchyně.
Více zde: https://www.facebook.com/staratkalcovna.cz

Druhá restaurace se nachází v historické části města Brna, na Zelném trhu, v rohové části nejstarší divadelní budovy ve střední Evropě – REDUTA. Jde se o středomořský restaurant, kde pokrmy z ryb a mořských plodů připravují italští kuchaři. Restaurace je zařízena v elegantním, moderním stylu. V létě provozujeme velkou zahrádku. Více zde: https://www.facebook.com/tefiti.cz

Tefiti interiér

Pokud Vás gastronomie baví, chcete se naučit novým věcem nebo sami máte co nabídnout, dejte nám vědět a staňte se jedním z nás! Vypsané pozice naleznete na adrese: https://www.e-finance.eu/kariera/