V komplexu eFi Palace je výborná restaurace i hotel

StaraTkalcovnaV sousedství samotného centra Brna na Bratislavské ulici čp. 52 vyrostl po rekonstrukci původního domu komplex eFi Palace, resp. jeho I. etapa. Od října 2013 se do bytů a apartmánů určených k dlouhodobému pronájmu nastěhovali první nájemníci. Na přelomu roku byla v suterénních prostorách otevřena krásná stylová restaurace Stará Tkalcovna. Od ledna pak eFi Hotel začal vítat první návštěvníky, kteří přijeli do Brna jen na pár dní.

Pro velký zájem hostů a díky jejich příznivým reakcím společnost eFi Palace, s.r.o., která jako dceřiná společnost e-Finance, a.s. eFi Hotel provozuje, postupně rozšiřuje jeho kapacitu. Z původních 10 apartmánů je jich nyní k dispozici 17, z toho je pět čtyřlůžkových mezonetů, jeden čtyřlůžkový apartmán; ostatní apartmány jsou dvoulůžkové. Všechny hotelové apartmány jsou vybaveny kuchyňskou linkou s ledničkou, varnou deskou i troubou a varnou konvicí. V každém pokoji  je LCD velkoplošný smart televizor. Bezplatné připojení k internetu pomocí bezdrátové sítě WiFi je samozřejmostí, stejně jako samostatná koupelna s vanou nebo sprchovým koutem. Hotelová recepce je otevřena denně od 7 do 21 hodin. Pokud se chtějí hosté ubytovat později, zajistí pro ně tuto službu personál restaurace Stará Tkalcovna denně kromě neděle do půlnoci, v pátek a v sobotu pak až do 2 hodin do rána. Na hotelové recepci zakoupíte také balené nápoje, oplatky a základní potřeby osobní hygieny.

th_schodisteth_1kk-Double-Bedkoupelna

Restaurace Stará Tkalcovna je k dispozici nejen hotelovým hostům, ale všem, kdo si rádi pochutnají na kvalitním jídle připravovaném bez použití glutamátů. Sedm dní v týdnu od 7 do 10 hodin nabízí restaurace bohaté snídaňové menu. Od 11 do 14 hodin se podávají jídla z denní nabídky tzv. poledního menu. Každý den si hosté k polévce vyberou ze dvou hlavních jídel nebo z týdenní nabídky.

_DSC7606Večer pak můžete vybírat ze stálého menu. K jídlu nebo jen tak k posezení Vám barmani nabídnou z moravských vín, široké palety destilátů nebo nealkoholických nápojů. Z výčepního stojanu lze ochutnat Plzeň, Starobrno 11° a nově pivo Louny 12°. Kromě řady míchaných nápojů a koktejlů se hosté mohou osvěžit opravdu skvělými čerstvými domácími limonádami – zázvorovou, ze zeleného čaje nebo citronádou.

 

_DSC7596Na podzim se mohou hosté těšit na hudební produkce komorního a klubového charakteru, i když jich bude méně než na jaře, kdy restaurace testovala zájem hostů o různé typy hudebních vystoupení. Hotelovým hostům pak restaurace nově nabízí i polopenzi s výběrem ze dvou hlavních jídel za zvýhodněnou cenu. 

V současné době investor celého objektu, společnost eFi Palace, s.r.o., dokončuje v sousedství hlavního restauračního sálu ještě salonek s kapacitou do 20 osob, tak, aby podle potřeby v jedné nebo druhé místnosti našli zázemí i hosté s potřebou konzumace a posezení v uzavřené společnosti.

Zkrátka ať už dostanete chuť na dobrou vydatnou snídani, kvalitní polední menu, výbornou večeři, rodinnou či firemní oslavu v příjemném prostředí, v restauraci, u které bezpečně zaparkujete ve dvoře, ať chcete uspořádat firemní akci, pro všechny tyto případy Vám restaurace Stará Tkalcovna má co nabídnout. Více informací najdete na webových stránkách restaurace. Rezervovat místo nebo získat podrobné informace můžete na čísle 515 555 515.

 STJidlo1STJidlo3STJidlo2