Sezóna 2024 na Zámku Račice v Račicích-Pístovicích

Pro nadcházející sezónu 2024 je Zámek Račice v Račicích-Pístovicích nedaleko Vyškova u Brna připraven přivítat své návštěvníky s ještě většími a lákavějšími zážitky!

Po úspěšné sezóně 2023, kde jsme dokončili renovaci bývalé hájovny a stodoly a otevřeli tak Podzámčí s 11 moderními apartmány pro 2-4 osoby, se letos můžete těšit na ještě více. Ubytovat se můžete i v Předzámčí, kde na vás čekají jak prostorné apartmány s terasami, tak i stylově zařízené pokoje. Letos nově přibydou i dva moderní apartmány. Naše nově vybudované wellness centrum a EFI Krčma s krbem přímo lákají k relaxaci. Stejně tak venkovní bazén s terasami a lehátky zase přímo vybízí k čerpání energie ze sluníčka, které nám ukazuje svoji sílu a vy tak můžete pohodlně nasávat první paprsky a zahájit opalovací sezonu.

V EFI Hostinci Konírna se můžete nechat hýčkat poctivými českými jídly, domácí pizzou z pece, našimi domácími klobáskami z udírny a co rozhodně doporučujeme, je ochutnávka našeho piva z vlastního řemeslného EFI Pivovaru. Pro firemní akce, svatby či školení je ideálním místem náš společenský sál Konírna s přilehlou terasou a venkovním party stanem, kde vám rádi zajistíme nezapomenutelný zážitek včetně cateringu.

A to není vše! Prohlídky Zámku Račice jsou dostupné po celý rok. Přijďte a objevte krásy našeho zámku v každém ročním období.

Přidejte se k nám v roce 2024 a zažijte nezapomenutelnou dovolenou plnou luxusu, relaxace a kulturního obohacení na Zámku Račice!