Dvouleté dluhopisy e-Finance s vysokým výnosem 6%!

Skupina e-Finance již dvacet let investuje do nemovitostí v atraktivních lokalitách České republiky. Díky tomu disponuje stabilním portfoliem zejména nájemních nemovitostí, v hodnotě přesahující 1 miliardu korun. Tyto nemovitosti pravidelně přináší stabilní výnosy, které jsou každoročně nad inflací, v dlouhodobém horizontu až o několik procent.

 

Inflace patří neodmyslitelně do tržní ekonomiky. Inflace nastává, když rostou ceny výrobků a služeb. Míra inflace je dána procentuální změnou cenové hladiny spotřebitelských cen tzn. změnou cen výrobků a služeb. Změnu těchto cen mimo jiné referuje tzv. Index spotřebitelských cen. Index spotřebitelských cen udává současnou cenu koše spotřebního zboží, výrobků a služeb vzhledem k ceně koše v referenčním roce. Cenovými reprezentanty jsou takové výrobky a služby, které se významně podílejí na vydáních obyvatelstva jako jsou například potraviny a nealkoholické nápoje, alkoholické nápoje, tabák, odívání a obuv, bydlení, voda, energie, paliva, stravování, ubytování a další.

Od 28. 1. 2022 můžete objednávat dluhopisy emise dvouletých dluhopisů e-Finance Property SE s ročním úrokem 6 % vypláceným každý rok.

Dluhopisy koncernu e-Finance jsou investiční papíry určené občanům České republiky, jejichž základní prospekt dluhopisového programu je každý rok schvalován Českou národní bankou.

 

Bližší informace o dluhopisech vč. jejich nákupu najdete ZDE.