eFi Sun Bar & Pool je otevřen

Přijďte si k nám vychutnat slunce a osvěžit se ve venkovním bazénu se stylovým barem. eFi Sun Bar & Pool je otevřen v letní sezóně od 1. 6. do 30. 9. ve dnech Po–Ne 16:00 až 22:00. Bohatá nabídka domácí pizzy, nápojů a jedinečných míchaných koktejlů Vám zpříjemní pobyt při koupání, odpočinku a relaxaci (bazén je pouze pro hotelové hosty, případně pro ty, kteří si prostor pronajmou pro oslavu/party apod. Sun Bar je otevřen všem).

Na letní terase, v tomto malém ráji přímo u bazénu našeho hotelu, si můžete užít nezapomenutelnou kombinaci chutí Itálie. Nově s láskou připravujeme oblíbené druhy domácí pizzy z pečlivě vybraných čerstvých surovin, aby Vaše chuťové pohárky tancovaly radostí. Ale nekončíme jen u pizzy! Naše nabídka zahrnuje také širokou škálu osvěžujících koktejlů. Samozřejmě se nejedená o obvyklé míchané nápoje. Díky limonádám z EFI Pivovaru jsme tradiční klasiky (jako např. GIN & TONIC či jiné) upravili a vznikli tak jedinečné a lahodné letní drinky.

Užijte si nezapomenutelnou letní pohodu u našeho bazénu pro „summer party“ či „pool party“ s grilováním. Relaxujte u vody, bavte se se svými přáteli, kolegy či rodinou a vychutnávejte si osvěžující koktejlyPronajměte si prostor u nás a získejte nezapomenutelný letní zážitek plný radosti a zábavy. Samozřejmostí je i catering od našich profesionálů. Zkrátka si užijete sluneční paprsky a osvěžující zábavu jako na dovolené s „all inclusive“.