Zájem o eFiShop.cz je obrovský, čím jsme si v Brně získali pozornost?

Všichni jsme se spolu ocitli v době zákazů a omezení díky vzniklé situaci s koronavirem, a proto jednou z hlavních věcí, kterou řeší snad každý je jídlo a pití.

Vařit chutné pokrmy české a zahraniční kuchyně vyžaduje mnoho času, od nákupu kvalitních surovin až po přípravu, a mnohdy i několika hodinové stání u plotny. Tyto starosti můžete hodit za hlavu! 
Rozvoz jídla po Brně a okolí zajišťují naši kurýři, o chutné pokrmy a další produkty se starají naši kuchaři z restaurantů Stará Tkalcovna a TEFITI.

Spojili jsme síly a vymysleli eFiShop.cz – online obchod s vakuovaným jídlem, nápoji, teplými obědy, poledním menu a dalším sortimentem z vlastní produkce, které jsme Vám začali vozit až k Vám domů a do zaměstnání. Náklady na rozvozové služby jsme vzali na sebe, tudíž Vám objednané jídlo a pití přivezeme zdarma.

 

eFiShop.cz - rozvoz jídla brno

 

Naše jídla jsou vhodná k delšímu skladování díky vakuové technice, která pokrmy udrží trvanlivé a skvěle se tak dají skladovat v lednici. Příprava je velice jednoduchá a rychlá, během pár minut máte oběd nebo večeři na stole. V našem eFishopu najdete pokrmy z receptů tradiční české kuchyně, jako pečená kachna se zelím, svíčková na smetaně, hovězí guláš, srnčí se šípkovou, ale i paštiky, omáčky na těstoviny a maso, chlazenou pizzu nebo kvalitní vína a EFI PIVO z vlastní výroby. Po Brně zajišťujeme i rozvoz teplých obědů a poledního menu k Vám domů nebo do zaměstnání.

V Brně a jeho okolí jsme získali již tisíce spokojených zákazníků, které naše služby využívají 24h denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce. Objednávky přijímáme non-stop a vozíme je v dopoledních či odpoledních hodinách.

Vyzkoušejte i Vy, právě teď! Objednávky jsou bez limitu. Vyberte si třeba jen jedno balení z našich chlazených jídel a přesvědčte se, že nakupovat u nás se prostě vyplatí! Věříme, že si náš rozvoz jídla a pití oblíbíte stejně jako mnoho dalších spokojených klientů. Jsme eFiShop.cz – rozvoz jídla a pití po Brně s donáškou zdarma.

Dobrou chuť Vám přeje Tým restaurací a hotelů skupiny e-Finance, a.s.