EFI SPA Hotel obdržel mezinárodní certifikaci pro kategorii Hotel 4**** Superior!

S radostí hlásáme do světa, že na základě certifikačního procesu, který byl zakončen kontrolou, která proběhla dne 10. 4. 2021, náš nový EFI SPA Hotel získal od mezinárodní certifikační agentury Hotelstars.eu právo používat certifikát Hotel**** Superior.

AHR ČR (Asociace hotelů a restaurací ČR) dlouhodobě pracuje na systému Hotelstars, který je oficiální jednotnou klasifikací ubytovacích zařízení v ČR. A tato klasifikace transparentním způsobem představuje kritéria pro zařazení hotelů a penzionů do jednotlivých tříd. My jsme ani chvíli neváhali a do oficiálního procesu za získáním hvězd se s nadšením pustili.

V den „D“ se pod drobnohledem ocitl celý hotel. Postupně se ověřovalo a hodnotilo na dvě stě padesát bodů ve všech oblastech služeb a vybavení Od parkování, recepci, přes lobby, restauraci, pokoje až po naše prostorné wellness.

Pokoje v EFI SPA Hotelu splňují požadovanou výměru a díky luxusním postelím s matrací King Koil o velikosti 220 x 200 cm jsme s přehledem splnili vše, co se týkalo kategorie kvality spánku. Na pohodlnou a velkou postel se k nám můžete opravdu těšit. Vedli jsme si také skvěle v kategorii vybavení pokojů, pohodlí a s doplňkovými službami, kterými můžeme Váš pobyt ještě více zpříjemnit.
 

Apartmá Executive

Moderní a designový apartmá Executive s luxusní postelí a koupelnou s vanou i sprchou.
 

V oblasti gastronomie a stravování jsme také prospěli na jedničku. Pestrá nabídka pokrmů a nápojů v restauraci EFI Hostinec, bohatý room service, nabídka minibaru a vlastní řemeslné pivo EFI Pivovaru. To vše přispělo ke splnění kriterií a požadovaným bodům v dané kategorii.
 

Restaurace EFI Hostinec s řemeslným EFI Pivovarem

Špičková restaurace EFI Hostinec je zaměřena na poctivou českou kuchyni s využitím lokálních surovin.
 

V hodnocení nebylo pozadu ani naše wellness centrum, které se pochlubilo prostornou finskou saunou, parní saunou, vířivkou a originální třípatrovou odpočívárnou, která vede do věžičky budovy hotelu.
 

Krásná finská sauna

Finská sauna o ploše 36 m2 Vám pomůže zrelaxovat a užít si příjemný čas.
 

K získání určitého počtu hvězdiček musí hotel vyhovovat všem povinným požadavkům. Pokud nad to vyhovuje i minimálnímu počtu nepovinných kritérií, získá k svému počtu hvězd i přídomek „Superior“. A to jsme my!

Oficiální certifikát EFI SPA Hotelu**** Superior

Cerifikát pro EFI SPA Hotel. Aneb „Hvězdy, kterým můžete věřit“.
 

Je to opravdu velké ocenění a odměnou pro všechny, kteří jsou součástí tohoto krásného projektu. Velkou zásluhu má jednoznačně náš skvělý tým lidí, kteří hotel projektovali, stavěli, vybavovali, připravovali, stejně jako těm, kteří o tom účtovali a zajišťovali back office od výstavby až po vlastní provoz, stejně jako těm, kteří se teď starají a budou starat o provoz, obchod a marketing.

Jsme tak vděční, že se naše vysoké pracovní nasazení, píle a láska k tomu, co děláme, vyplatila a jsme na toto ocenění náležitě hrdí.

Je to ale také velká výzva. A my ji pevně chytáme do svých rukou, abychom pečovali o stanovenou laťku, nenechali ji spadnout a garantovali perfektní služby ve vysokém standardu při všech pobytech a návštěvách. A my už se nemůžeme dočkat, až si budou hosté moci naše služby dopřát bez omezení.