Objevte kongresové centrum Brno v EFI Hotelu: Komfort a služby na jednom místě

Hledáte ideální místo na uspořádání kongresu, konference nebo obchodního setkání? Kongresové centrum Brno v EFI Hotelu nabízí prvotřídní zázemí a špičkové služby pro akce všech velikostí a typů. Přečtěte si více o tom, co může toto jedinečné místo nabídnout.

 

Moderní prostory a vybavení:

Kongresové centrum Brno v EFI Hotelu, EFI Restauracích a spolupracujících brněnských divadlech se pyšní moderními, variabilními prostory s celkovou kapacitou až 1000 osob.  V nabídce je několik prostor a sálů s kapacitou 20, 50, 80, 250 a také 1000 osob. Konferenční místnosti lze přizpůsobit potřebám vaší akce. Všechny místnosti jsou vybaveny nejmodernější audiovizuální technikou, včetně projektorů, pláten a zvukového systému.

 

Flexibilní cateringové služby:

EFI kongresové centrum Brno nabízí širokou škálu cateringových služeb, které lze přizpůsobit vašim požadavkům. Od jednoduchých kávových přestávek až po pestré rautové stoly, hotelový cateringový tým se postará o to, aby byly vaše potřeby uspokojeny.

 

Profesionální a zkušený personál:

Kongresové centrum Brno v EFI Hotelu disponuje profesionálním a zkušeným týmem, který se postará o to, aby váš event proběhl hladce a bezproblémově. Od plánování až po realizaci, personál hotelu je připraven vám poskytnout veškerou podporu a odborné znalosti, které budete potřebovat.

 

Komfortní ubytování:

EFI Hotely v Brně nabízí 132 komfortních pokojů různých kategorií, které splňují požadavky jak obchodních cestujících, tak i turistů. Ubytování je k dispozici za příznivé ceny a zahrnuje snídani formou bufetu, připojení k Wi-Fi a další vybavení.

 

Vynikající poloha:

Prostory EFI kongresového centra Brna se nachází v centru Brna, případně v širším centru města Brna, pouhých 5 minut jízdy od historického centra a 15 minut od brněnského výstaviště. Díky dobré dostupnosti hromadné dopravy a parkovacím místům je hotel ideálním místem pro hosty, kteří přijíždějí z různých částí země i ze zahraničí.

 

Relaxace a wellness:

Po náročném dni plném jednání a prezentací si mohou hosté kongresového centra odpočinout a zregenerovat své síly v hotelovém wellness centru. Nabídka zahrnuje saunu, parní lázeň, venkovní bazén a moderní fitness centrum.

 

Společenské a teambuildingové aktivity:

Kongresové centrum Brno v EFI Hotelu nabízí možnost uspořádání společenských a teambuildingových aktivit, které mohou být skvělým doplňkem vašeho podnikového eventu. Hotelový personál vám rád pomůže s výběrem a organizací aktivit, které budou nejlépe vyhovovat vašemu týmu a požadavkům.

 

Podpora ekologické udržitelnosti:

Kongresové centrum Brno v EFI Hotelu klade důraz na ekologickou udržitelnost a snahu minimalizovat dopad na životní prostředí. Hotel používá ekologické čisticí prostředky, upřednostňuje lokální dodavatele a nabízí možnost zvolit si zelené cateringové služby.

 

Kongresové centrum Brno v EFI Hotelu je ideálním místem pro uspořádání kongresů, konferencí, obchodních setkání a dalších akcí. Díky prvotřídním prostorám, široké nabídce služeb a zkušenému personálu je zárukou úspěšného průběhu vaší akce. Navštivte https://www.efihotel.cz/kongresove-centrum-brno a zjistěte více o tom, co může toto jedinečné místo nabídnout.