Pojištění Pastelka – investiční životní pojištění pro děti

Pokud uvažujete o pojištění pro svého potomka, které Vám umožní jej  pojistně krýt a zároveň mu i naspořit, můžete využít produktu Pastelka od Allianz pojišťovny.

Jedná se o jedinečný produkt investičního životního pojištění, kterým Allianz vychází vstříc rodičům, kteří chtějí zabezpečit potomka pojistným produktem určeným jen pro něj.

V rámci pojištění můžete:
–         pojistit až 4 děti a 2 dospělé osoby
–         vybrat dětem z 5 různých připojištění
–         připojistit dospělé osoby ve prospěch dítěte
–         zvolit a dle přání i měnit investiční strategii

Pastelka je tu pro dítě a i Váš pocit bezpečnosti. Kromě toho, že budete dítěti spořit, můžete ho například i pojistit pro případ, že se Vám něco stane. Pojištění Pastelka je možné dítěti sjednat až do 18 let věku, přičemž nejdříve ho můžete sjednat už po narození dítěte. Věk 18 let je také minimální věk, do kterého můžete spořit, maximum je 25 let věku potomka.

S produktem Pastelka můžete pomocí jediné smlouvy pojistit až 4 děti, není tedy třeba pojišťovat každé dítě zvlášť. Přibude-li do rodiny další přírůstek, rozroste se platnost smlouvy i na něj. Pojištěný kromě Vás jako rodiče a dětí navíc může být i druhá dospělá osoba, která nemusí být nutně rodičem pojištěných potomků.

V rámci pojištění ukládáte své finanční prostředky pro budoucnost Vašich dětí. Pět investičních programů umožňuje výběr, kam své peníze můžete investovat, přičemž varianty můžete i kombinovat. Samozřejmě můžete zvolenou variantu kdykoliv v průběhu pojištění změnit. Každý program Vám nabídne jiný přístup, od konzervativního s minimálním rizikem až po dynamický s maximálním výnosem. Lze vkládat i mimořádné vklady a v případě potřeby žádat o výběry mimo hlavní termíny.

Možnými připojištěními jsou:

Úrazové připojištění ve 2 základních variantách s možností volby výše pojistného krytí.
2. Připojištění pro případ pobytu dítěte v nemocnici s výplatou denního odškodného.
3. Připojištění pro případ závažných onemocnění s výplatou zvolené pojistné částky.
4. Baby připojištění – zahrnuje pojištění léčebných výloh v zahraničí. Výše plnění léčebních výloh není omezena!
5. Připojištění zproštění od placení pojistného pro případ plné invalidity nebo těžkého zdravotního postižení v důsledku úrazu a v pojistných podmínkách vyjmenovaných onemocnění.

V případě, že se něco stane s Vámi nebo s někým z blízkých Vašich dětí, si sjednejte připojištění pro dospělé a v případě úmrtí pojištěného dospělého bude vyplacena dětem pojistná částka a pojištění může pokračovat bez dalšího placení. Zproštěni od placení pojistného budete také v případě plné invalidity. Opět máte na výběr z několika možností těchto připojištění a to navíc bez zkoumání zdravotního stavu a za cenu která Vás mile překvapí.

Pastelka od Allianz Vám dále umožní:

– spořit dětem na jejich studium a vstup do „dospěláckého“ života
– pojistit celou rodinu ve prospěch dětí v jedné smlouvě
– zvolit výši pojistných částek na různá rizika
– ovlivňovat výši zhodnocení vložených prostředků
– měnit pojištění a jeho parametry v jeho průběhu
– přístup k Vašim penězům ještě před ukončením smlouvy
– navyšovat spořící složku vložením mimořádného pojistného
– předejít inflaci zvolením dynamiky (zvyšování pojistné částky a pojistného)

V případě zájmu o životní pojištění vyplňte prosím žádost na www.pojisteni.com/zivotni-pojisteni/ a ozve se Vám náš pojišťovací poradce.