Stručná charakteristika životního pojištění: 1. díl – Allianz

Životní pojištění u Allianz

Životní pojištění

Volba životního pojištění patří mezi významná rozhodnutí – díky své důležitosti, záměru k čemu má sloužit a zpravidla velmi dlouhé době trvání pojistné smlouvy. Mnoho lidí uzavírá některé ze životních pojištění s nedostatečnými informacemi a zkušený poradce je často na místě.

Na stránkách www.pojisteni.com/zivotni-pojisteni máte možnost si on-line zažádat o sjednání životního pojištění. Zakrátko Vás kontaktuje některý z našich poradců, se kterým sjednání tohoto pojištění dokončíte a který rád zodpoví všechny Vaše dotazy.

Na výběr je tu pro Vás pojišťovna Allianz, Uniqa, Wüstenrot, Kooperativa a KB pojišťovna. V tomto článku se budeme zabývat stručným popisem životního pojištění Allianz. Pojišťovna Allianz nabízí základní produkt s názvem RYTMUS.

Se zřízeným životním pojištěním se vám bude žít volněji – vždyť v případě vážných situací toto pojištění vyřeší problémy, které můžou stáhnout člověka a jeho blízké do vážných finančních potíží, kdy se můžou ocitnout zcela na dně.

Přinášíte do rodinného rozpočtu nezanedbatelnou část, na které stojí její fungování, bezpečí a život? Cítíte zodpovědnost za svoji rodinu v případě, že se Vám něco stane a nebudete moci plnit závazky v podobě hypotéky nebo dalších půjček? Máte oprávněný strach z léčebných výdajů? Právě tyto i podobné zásadní problémy můžou být v době, kdy jste na ně nejméně připraveni, spolehlivě vyřešeny.

Součástí pojištění je kromě rizikové složky možnost investovat vlastní prostředky. Na výběr máte 11 investičních fondů, které můžete v libovolném počtu jakkoli kombinovat.

Máte rovněž možnost částečného odkupu. Před koncem pojištění tak můžete za aktuální cenu prodat část ze své investice v rámci fondu za aktuální cenu. Pojistná smlouva přitom není zrušena.

Pojištění RYTMUS můžete sjednat pro jednoho člověka, pro dva, můžete do něj zahrnout i celou svoji rodinu. Mezi výhody pojištění patří bezeškodní a věrnostní bonus. U Allianz můžete také získat slevu, pokud žijete zdravým životním stylem.

Co můžete mít pojištěno? Úraz, závažnou nemoc, hospitalizaci, pracovní neschopnost, invaliditu i úmrtí.

K dispozici je i varianta Rytmus risk – varianta čistého rizikového životního pojištění bez investiční složky.

Součástí pojištění RYTMUS je i připojištění PRO ŽENY, které pomáhá především v případě specificky ženských životních situací, jako jsou ženské zdravotní problémy, těhotenství či porod.

Výše pojistného plnění u úrazového pojištění se odvíjí od závažnosti úrazu a tabulek pojišťoven – liší se tím od pojištění pro případ smrti, invalidity nebo závažné nemoci, kde si pojistnou částku pojištěný sám stanoví. Při životním pojištění RYTMUS máte tzv. Garanci nejvyššího plnění – Allianz srovná pět největších pojišťoven a nabídne Vám vždy tu nejvyšší částku. Peníze máte k dispozici téměř okamžitě.

Pokud máte děti, je tu pro ně pojištění PASTELKA.  Umožní Vám pojistit dítě pro případ úrazu, závažné nemoci, hospitalizace, úmrtí či invalidity. Pokud je pojištěnému rodiči přiznána plná invalidita, v případě úmrtí pojištěného rodiče nebo invalidity / těžkého zdravotního postižení dítěte navíc zaniká povinnost platit dále pojistné. Pojistit můžete až 4 děti najednou s ušetřením na poplatcích

Zhodnocení ve formě garantovaného zhodnocení nebo investice s potenciálem vyššího výnosu zajistí Vašemu potomkovi pomoc k úspěšnému startu do života. V obou případech můžete využít možnost mimořádných vkladů nebo částečných odkupů.

Veškeré podrobnosti s Vámi proberou a životní pojištění na míru Vám pomohou sjednat pojišťovací poradci pojisteni.com.