Nemovitost týdne: Moderní plně vybavené kanceláře v Brně

PRODANOKancelářeSpolečnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá nájemníky pro moderní kanceláře v Brně-Štýřicích.

Kanceláře jsou plně vybaveny a nacházejí se na ulici Holandská v jihomoravské metropoli.

Místnosti si můžete pronajmout na dobu, která bude vyhovovat Vám. Je možné je získat do nájmu pouze na 1 měsíc, ale pro ty, co plánují pracovat v tomto místě delší dobu, je otevřena možnost si pronajmout kancelář třeba i na několik let.

Jednotlivé kanceláře mají velmi rozličnou výměru – ta se pohybuje od 9 m2 až po 250 m2 na kancelář.

Po vstupu do komplexu kanceláří je k dispozici recepce, kde recepční jsou vždy schopné komunikovat s příchozími v českém i v anglickém jazyce.

Nejen, že můžete využít těchto moderních plně vybavených kanceláří – zároveň je možné v rámci pronájmu využívat adresu jako adresu sídla nebo pobočky společnosti.

Klientovi je nabídnuta nejen lukrativní obchodní adresa, ale také celá řada služeb. Toto široké spektrum služeb může podpořit podnikání klientů z domu nebo v případech, jsou-li často na cestách. Kromě obchodní adresy a poštovní schránky je klientovi nabídnuto také telefonní číslo a služba přesměrování hovorů nebo odpovídání příchozích hovorů recepční, samozřejmě jménem společnosti klienta. Klient tím získá záruku, že nepřijde o žádného zákazníka.

Jaké jsou příklady výhod, které lze získat při nájmu kanceláře?

Poštovní schránka Plus
Služba poštovní schránky Plus zahrnuje každodenní příjem pošty, její uchovávání pro případ osobního vyzvednutí nebo také automatické přeposílání na jinou adresu + sídlo společnosti.

Virtuální kancelář
Kromě výše uvedených služeb Poštovní schránky Plus klient získává vlastní telefonní číslo, hovory jsou přijímány recepcí nebo přesměrovávány na mobilní telefon klienta (dle jeho přání).

Virtuální kancelář Plus
Kromě služeb Virtuální kanceláře má klient možnost využívat 5 dnů v měsíci privátní kancelář, včetně služeb recepce, internetového připojení, neomezené spotřeby kávy a čaje v kuchyni.

Komplex kanceláří se nachází v nové moderní budově v lokalitě Brno-Štýřice. Místo je blízko centra, od kterého ho dělí jen dvě zastávky tramvají.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemovitosti.