Nemovitost týdne: Novostavba polyfunkčního objektu v Oslavanech

PRODANO

 

 

Ve městě Oslavany v okrese Brno-venkov hledá společnost e-Finance, a.s., realitní divize kupce pro byty v novostavbě polyfunkčního objektu v centru města.

Tato stavba se nachází na centrálním náměstí, kde je k dispozici větší množství parkovacích míst. Interiéry bytů jsou již dokončeny a připraveny pro instalaci dveří, obložkových zárubní, koupelnových obkladů podle výběru kupujícího. Tyto části bytů budou dokončeny po podpisu rezervační smlouvy a jsou v ceně.

Byty mají prostornou lodžii s nádherným výhledem a náleží k nim i zděná sklepní kóje. V tomto domě je již většina bytů prodaná, obydlená a je možnost se obyvatel zeptat na jejich dojmy z tohoto bydlení.

V okolí domu je kompletní občanská vybavenost, včetně zdravotního střediska a nově rekonstruované školy. Vytápění bytů této nemovitosti je zajištěno vlastním plynovým kotlem. V ceně bytů je garážové stání.

V blízkosti teče řeka, v okolí je nádherná a čistá příroda s mnoha možnostmi využití. V okolí jsou velmi kvalitní cyklostezky, sportovní oddíly atd. Město je bohaté na kulturní život.

Naše společnost Vám v případě zájmu nabízí zprostředkování financování Vašeho nákupu. Byty v této nemovitosti jsou vhodné i jako výhodná investice a analýza této možnosti je u nás k předložení.

Průkaz energetické náročnosti budovy je C. Skupina energetické náročnosti budovy může být změněna po přepracování průkazu.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemotivosti.