Nemovitost týdne: Pohořelice, ulice Komenského, budova s pozemkem 1.940 m2

Nemovitost Pohořelice - čelní pohledSpolečnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce pro nájemní dům v Pohořelicích okres Brno – venkov, která leží 25 km jižně od Brna.

Prodej cihlového nájemního domu v centru na ulici Komenského. V současné době budova slouží jako sídlo firmy, kanceláře, lze přestavět na bytový dům. Kompletní sítě.

Dispozice budovy:
1. NP: průjezd, chodba, 3x kancelář, zasedací místnost, WC, kuchyně.
2. NP: schodiště, 7x kancelář, zasedací místnost, 2x skladové prostory, kuchyně, 3x WC.
3. NP: půdní prostory, možnost půdní vestavby.

Nemovitost Pohořelice - zadní traktDům vystavěn roku 1908 z cihel, podsklepen, částečná rekonstrukce domu probíhala od roku 2001, oprava sedlové střechy, nová fasáda, vnitřní omítky, rozvody topení a elektřiny. Vytápění domu zajišťuje ústřední plynové topení, elektřina 230/400 V, kanalizace svedena do obecní, voda napojena na veřejný vodovod.
K domu náleží dvůr, který je možno využívat na parkování aut.
Nemovitost se dá využít na bytový dům, podnikání, sídlo firmy, kanceláře v kombinaci s byty, atraktivní poloha domu, u náměstí obce vedle NC Tesco.
Veškerá občanská vybavenost, výborná dostupnost do Brna.

Průkaz energetické náročnosti budovy: G
Skupina energetické náročnosti může být změněna po přepracování průkazu.
U naší společnosti je možné využít služeb odhadce a konzultace s poradcem zdarma, který Vám nezávazně poradí v oblasti hypotečních úvěrů, stavebních spoření, podnikatelských úvěrů a všech forem pojištění.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemovitosti.