Nemovitost týdne: Prostorný pension s bazénem v obci Boleradice

PRODANOboleradiceSpolečnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce pro prostorný penzion s bazénem, hřištěm, posezením a grilem. Penzion se nachází v obci Boleradice v okrese Břeclav.

Penzion je vystavěn z cihel, jeho přízemní část byla v roce 2010 kompletně zrekonstruována. Betonové podlahy jsou pokryté dlažbou, budova má rovnou střechu.

Vytápění je zajištěno pomocí dvou plynových kotlů, dům je napojen na obecní vodovod, přičemž lze využívat i vlastní vodu ze dvou studen v areálu. Elektřina je v mědi 230/400 V, internet je k dispozici v každém pokoji. Celková plocha pozemku je 1 734 m2.

K ubytování slouží 16 pokojů o celkovém počtu 47 lůžek. Současní majitelé jsou ochotni přenechat kupci celý klientský kmen.

V penzionu se nachází jídelna o 30 místech, k dispozici jsou také dvě společenské místnosti, každá o prostoru pro 30 osob. V budově je také samostatný byt o dispozici 2+kk.

Areál je vhodný také pro provozování domu s pečovatelskou službou nebo také domovu pro seniory. Využít lze kryté posezení s grilováním pro 25 osob. K budově patří také venkovní soukromý bazén pro hosty, se sprchou, vlastní wellness a také menší vinný sklípek. K penzionu patří dvě garáže a parkování až pro 25 osobních aut.

Boleradice jsou vyhledávány pro skvělé rekreační možnosti. Nedaleko města se nachází rybník, v okolí jsou lesy a turistické stezky. Poblíž se nachází i vinice. Dobrá dostupnost do Klobouků u Brna, Hustopečí. V obci naleznete obchod, školu, divadlo i spojení IDS.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemotivosti.