Nemovitost týdne: Rožná, RD 3+1 s komerčními prostory

RD 3+1 Rožná, e-Finance reality, s.r.o.Společnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce RD 3+1 s terasou, garáží a zahradou 153 m² v Rožné, okr. Žďár nad Sázavou. V patře se nachází další oddělené komerční prostory, přízemí je využíváno jako restaurace se zastřešenou letní zahrádkou pro 50 osob. Nemovitost se nachází ve středu obce Rožná, 5 km od Bystřice nad Pernštejnem. Budova je situována v centru obce u hlavní silnice. Dům je po částečné rekonstrukci, k dispozici přívod zemního plynu, funkční odpady. Ohřev realizován el. topením. Objekt je rozdělen na tři části. V 1. patře budovy je byt přístupný z komunikace vedoucí za zadní částí budovy. Byt 3+1 se šatnou a komorou má plochu 70 m². Vychází se z něj na krytou terasu – 32 m², pod níž je stejně velká garáž.

Druhou část objektu tvoří bývalá zubní laboratoř, která sousedí s bytem. Tyto prostory mohou být využity ke komerčním účelům nebo mohou být upraveny na byt.

RD 3+1 Rožná, e-Finance reality, s.r.o.

V přízemí je bývalá restaurace. Po pravé i levé straně jsou prostory pro hosty s kapacitou 58 míst. Za výčepem je kuchyň a dále chodba, ze které se jde do velmi prostorného, kamenného sklepa. Ten může sloužit jako sklad. Dále chodba ústí do technického zázemí. K restauraci patří zastřešená letní zahrádka pro 50 osob. Tato část objektu by mohla též sloužit jako prodejna nebo může být využita pro jiné komerční účely. Objekt byl plně využíván do konce roku 2014 a je v dobrém stavu. Obec Rožná leží nedaleko několika významných turistických lákadel. Hrad Pernštejn je po silnici vzdálen 8 km. Strašidelný zámek Draxmoor v Dolní Rožínce – 3 km. Western městečko Šiklův Mlýn – 6km. Za pomyslnou hranicí 10 km od obce se nachází rozhledna v Karasíně, zřícenina hradu Zubštejn, Vírská přehrada aj. Obec Rožná má veškerou občanskou vybavenost. Průkaz energetické náročnosti budovy: G. Skupina energetické náročnosti budovy muže být změněna po přepracování průkazu.

Využijte výhod, které nemovitost nabízí: 
– aktuálně v okolí neexistuje konkurenceschopná restaurace
– Vy můžete, jakožto nový vlastník restaurace, navázat na dobré jméno restaurace
– catering je Vaše další možnost nabídky klientům, která se nabízí vzhledem k vnitřním prostorám a poloze restaurace
– prostory, které jsou součástí budovy (bývalá laboratoř) je možno využít jako přípravnu nebo technické zázemí

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemovitosti.