Nemovitost týdne: Stavební pozemek v obci Bohutice

BohuticeSpolečnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce pro stavební pozemek pro 21 rodinných domů v obci Bohutice v okrese Znojmo.

Jedná se o stavební pozemek v centru obce Bohutice, který je vhodný pro výstavbu rodinných domů. Již existuje projektová dokumentace pro výstavbu 21 rodinných domů na tomto pozemku, tento projekt disponuje již platným stavebním povolením.

Je vydáno stavební povolení na vodovod, kanalizaci, veřejné osvětlení, komunikaci, dále plynovod a elektro NN – je již zaplacený příspěvek EONu za rezervovaný příkon, příspěvek je ve výši 262 500 Kč. Povolení je včetně přípojek na jednotlivé parcely.

Výměra pozemku je 19 068 m2, takže je mnoho prostoru pro jiné možnosti. Na pozemku lze tedy realizovat jiný záměr, s obcí Bohutice je možná dohoda a je vstřícná k jednání. Je tak možné budovat bytové domy, penzion pro seniory, případně dům s pečovatelskou službou. Možností je více, záleží jen na dohodě s obcí.

Obec Bohutice se nachází asi 15 km od města Pohořelice a přibližně 6 km od města Moravský Krumlov. Bohutice jsou malou obcí ležící na svahu a jsou obklopehy vinohrady. Jsou známy nejen svým vínem, ale také meruňkami, jejichž pěstování zde má již dlouhou tradici, mj. zde byla vyšlechtěna speciální odrůda.

V místě se nachází zámek ze 17. století, kde sídlí obecní úřad, a v jiné části obci je významné poutní místo – Lurdská jeskyně.

Obec má velmi dobrou dostupnost vlakem na město Brno, které je ve vzdálenosti přibližně 40 km.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemotivosti.