Středomořský restaurant TEFITI na Zelném trhu nabídne zbrusu nové menu a stylovou zahrádku v centru Brna

Je to již čtvrtý rok co provozujeme středomořský restaurant TEFITI na Zelném trhu v centru Brna, který si na poli brněnské gastronomie získal své zasloužené místo. V druhé nejstarší divadelní budově světa se zrodil jedinečný koncept, který dominuje především svou středomořskou kuchyní, která se specializuje na mořské plody, čerstvé ryby, vlastní těstoviny, stařená masa, ale také zmrzliny a víno. Mnozí z Vás budou pokrmy restaurantu znát i z online obchodu eFiShop.cz , který mimo jiné rozváží i teplé obědy a večeře z restaurací EFI Hostinec a Stará Tkalcovna, ale určitě nám dáte za pravdu, že čerstvou rybu nebo těstoviny si nejlépe vychutnáte přímo v restauraci, anebo ještě lépe, na zahrádce.

 

 

V nové nabídce restaurace TEFITI budete moci ochutnat například tataráček z červeného tuňáka s avokádem, marinovaný mečoun s prachem z červené řepy, pastu tagliolini s bisque z humrů severských, bramborové nočky s krémem ze sicilského pesta s pražmou královskou, anebo třeba sous-vide telecí hřbet s hráškovým velouté a mušlemi svatého Jakuba. V nové sezónní nabídce najdete více jak 20 specialit, které připravujeme z kvalitních surovin pod vedením italských kuchařů.

 

 

Uvnitř restaurace TEFITI je vitrína s rybami a mořskými plody, abychom zajistili co největší čerstvost a kvalitu. Můžete si tak sami vybrat, který kousek se Vám líbí nejvíce. Na objednávku připravujeme také humry, kambaly a další mořské speciality. Nevíte, jak se takový humr jí nebo čistí ryba? Servis restaurace je proškolen k servírování humrů i ryb, a ještě Vám k tomu doporučí víno, kterých máme v nabídce hned několik desítek jak od zahraničních, tak lokálních vinařů včetně speciální edice „Zámek Račice“, kterou e-Finance připravila ve spolupráci s vinařstvím Gotberg.