Ubytování v Brně – tipy na ubytování v centru, i v klidnější části Brna

Brno, druhé největší město České republiky, je skrytým pokladem uprostřed malebné Moravy. Zatímco Praha láká turisty svým historickým šarmem, Brno vás okouzlí svou autentičností, moderností, špičkovou gastronomií a neuvěřitelnou atmosférou. A pro ty, kteří hledají nejen úžasný zážitek z města, ale i výjimečné ubytování, není lepší volbou než síť hotelů EFI HOTELS.

Brno má co nabídnout každému návštěvníkovi. Začněme procházkou historickým centrem, kde se střetávají stovky let architektury, od gotiky po baroko. Dominantou je Katedrála sv. Petra a Pavla okouzlující návštěvníky svým majestátním vzhledem či hrad Špilberk. Pro milovníky vědy a technologie je téměř povinností navštívit brněnský vědeckotechnický park, kde můžete objevit fascinující svět inovací a moderního výzkumu.

Pokud toužíte po kulturním zážitku, nezapomeňte navštívit Moravské zemské muzeum, kde můžete ponořit se do historie a kultury.

A kde se ubytovat? Síť EFI HOTELS, známá pro svou kombinaci luxusu a pohodlí, nabízí optimální zážitek pro návštěvníky Brna. Sítě hotelů jsou strategicky umístěny po městě tak, že si můžete vybrat ubytování přesně podle svých preferencí.

Těm, kteří hledají eleganci, luxus a strategické místo v centru, doporučujeme EFI SPA Hotel Superior **** & Pivovar, který hostům nabízí i wellness či hotelovou restauraci s vlastním řemeslným pivovarem. Nedaleko tepajícího centra najdete businessový eFi Palace Hotel***, jehož součástí je wellness, fitness, kongresový sál a restaurace. Pokud dáváte přednost klidnějším městským částem s výbornou a rychlou dostupností do centra, potom je ideální volbou apartmánová EFI Residence Holzova 28 v lukrativní brněnské části Líšeň, kde také nabízíme možnost i dlouhodobého ubytování.

Hledáte-li opravdu unikátní a netradiční prostory ubytování, musíte navštívit EFI Zámek Račice, jehož historie sahá až do 14. století. Na Zámek Račice v Račicích-Pístovicích se dostanete z centra Brna automobilem za 30 minut. Aktuálně se lze ubytovat v luxusních pokojích a apartmánech v Předzámčí nebo v  apartmánech v Podzámčí v témže retro-lux stylu. Podzámčí navíc disponuje wellness s odpočívárnou, saunou a venkovním bazénem se slunečnými terasami, který je v zimních měsících vyhřívaný. Občerstvit se můžete v zámeckém EFI Hostinci Konírna.

Takže pokud plánujete návštěvu Brna, dejte šanci této skvělé destinaci a okuste kouzlo Moravy. A pro maximální zážitek si rezervujte ubytování v některém z hotelů sítě EFI HOTELS.

 

EFI SPA Hotel Superior **** & Pivovar, Brno

 

eFi Palace Hotel***, Brno

 

EFI Residence Holzova 28, Brno

 

EFI Zámek Račice, Račice-Pístovice