EFI Dvanáctka zabodovala na XXXII. Mezinárodním pivním festivalu v Českých Budějovicích!

Milovníci piva vědí, že se jedná o nejprestižnější pivní festival v České republice, kde stovky pivovarů a pivních značek bojují o Zlatou pivní pečeť – certifikované ocenění piva v největší a nejstarší pivovarnické degustační soutěži v České republice, a následně o Světovou pivní pečeť neboli World Beer Seal, což je hlavní certifikovaná cena ze soutěže oceněných medailistů z jednotlivých kategorií. Degustační soutěže se konají pod dohledem renomovaných garančních a certifikačních autorit (TÜV-SÜD, Bureau Veritas, 3EC, Státní zemědělská a potravinářská inspekce).

 

Brněnský EFI Pivovar měl v pomyslném ohni tato želízka: EFI Dvanáctka, EFI Desítka, EFI Pšenice, EFI American IPA a EFI Cider.

Byla to právě EFI Dvanáctka, která mezi dalšími 85 konkurenty v kategorii „Světlý ležák premium z minipivovaru“ vybojovala úžasné 2. místo v rámci soutěže Zlatá pivní pečeť.

Díky ocenění EFI Dvanáctka postoupila do „boje o Světovou pivní pečeť“, World Beer Seal, kde se hodnotilo 100 vzorků, 100 oceněných, medailových piv. Zde se EFI Dvanáctka umístila na krásném 5.místě.

 

Na místě patři obrovská gratulace EFI Pivovaru a jeho zakladateli a sládkům, Radku Jakubcovi, Zdeňku Zikovi a Šimonu Tripalovi, kteří neustále ladí receptury tak, aby především vám pivo chutnalo a rádi jste se do EFI Pivovaru vraceli.

 

EFI Dvanáctku a další piva a pivní speciály z brněnského řemeslného EFI Pivovaru můžete ochutnat v EFI Hostinci Osmec, EFI Hostinci Zelňák, Staré tkalcovně, nebo si piva můžete objednat v rámci Brna a okolí do 25km prostřednictvím eFiShopu.