EFI NEWS skupiny e-Finance za červen

Další číslo EFI NEWS je tady. V červnovém vydání na Vás čeká spousta novinek ze zákulisí skupiny e-Finance a.s.

V tomto vydání najdete například možnosti kde investovat a proč, zajímavý článek o pojištění, tip na svatby na Zámku Račice, recept na luxusní nanuky či tip na výlet do levandulového ráje.

Samozřejmě nesmíme zapomenout na velkou novinku a to nový jídelní lístek v EFI Hostinci Osmec (digitální foto-ochutnávku jídel naleznete zde).

U jídla zůstaneme a představíme Vám recept na perfektní oslavu. Chcete se svými přáteli, rodinou či blízkými zažít luxusní oslavu bez starostí? Hledáte unikátní a netradiční prostory, dokonce s možností ubytování? Naše prostory napříč EFI Hotely a EFI Hostinci v Brně nabízejí nespočet možností pronájmu prostor vhodných pro oslavy narozenin, party, rodinná setkání či rozlučky se svobodou. Ve spojení s EFI Cateringem jde o čistou dokonalost!

Tímto vydáním Vám přejeme krásnou letní dovolenou, kterou již jistě plánujete. Ale nezapomínejte na pojištění. Jak se říká, štěstí přeje připraveným, a proto se neváhejte obrátit na odborníky z pojištění.com, kteří Vám velmi rádi se vším poradí a kde najdete srovnání pojištění různých pojišťoven na jednom místě.

 

EFI NEWS jsou zdarma k dostání ve všech našich EFI Hostincích a EFI Hotelech.

Online si aktuální číslo můžete stáhnout ZDE.

Budeme rádi, když se začtete a dáte nám zpětnou vazbu, jak se vám červnové vydání líbí, co byste uvítali v dalším čísle atd.

Děkujeme!

Tým e-Finance, a.s.

EFI News červen 2023