e-Finance Sport Team si odvezl stříbro z prestižního slovenského závodu štafet Liptov Ride 2023

Letošní první závod extrémních štafet LIPTOV RIDE 2023, který proběhl za účasti e-Finance Sport Teamu, přinesl napínavý sportovní zážitek v souboji nejlepšího českého týmu podporovaného brněnskou investiční a realitní skupinou e-Finance s 79 štafetami, z nichž mnohé toužily sesadit loňského premianta ze stupňů vítězů.

Je nutné konstatovat, že toto se nepodařilo a sestava Dominik Trnka, David Novák, Viktor Galuška, Milan Janata a Pavel Srbecký uhájila loňské 2. místo a v hodnocení disciplín bylo naše borce hodně vidět. Základ k výbornému umístění položil biker Dominik Trnka, který do cíle disciplíny dorazil ve vedoucí 4členné skupině s minimálním časovým odstupem. Na vrchol Chopoku ve třetím nejrychlejším čase doběhl skialpinista David Novák a po následujícím sjezdu rutinér Viktor Galuška předával se 6minutovou ztrátou na 2. místo Milanu Janatovi. Ten předvedl fantastický běžecký úsek, kdy nejen smazal týmovou ztrátu na stříbrnou pozici, ale navíc předával legendě brněnského extrémního kajakingu Pavlovi Srbeckému s pohodlným náskokem před třetím týmem. Ten předvedl na liptovském kanálu bezchybnou jízdu a podtrhl stříbro pro e-Finance Sport Team.

Sportovci v průběhu závodu doplňovali energii novým energy drinkem z dílny EFI Pivovaru – EFI Beaer Lemonade ENERGY. Gratulujeme celému e-Finance Sport Teamu k úspěchu a budeme držet pěsti v dalších extrémních závodech, které tým letos čekají, jako např. RedBull Dolomitenmann!