EFI PIVOVAR – rok s námi!

Rok 2021 byl rokem změn, zvratů, nelehkých rozhodnutí, ale v mnoha směrech i velmi pozitivní. A založení EFI Pivovaru je bezesporu jedním z těch pozitivních věcí, na kterou jsme i náležitě hrdí.

 

Je skoro k neuvěření, že 5.10.2021 to byl rok od uvaření první testovací várky piva (tehdy ještě ne v našem vlastním pivovaru). Během roku, který byl pro mnohé strastiplný, jsme nezaháleli. Postavili jsme náš EFI Pivovar, odladili první receptury našich vlajkových „lodí“ jako jsou EFI Desítka a EFI Dvanáctka, začali jsme vařit pivní speciály a díky tomu, že naše pivo lidem chutná, jsme v létě začali připravovat pivovar na jeho rozšíření.

 

Veliké díky patří našim sládkům, Zdeňku Zikovi a Radku Jakubcovi, bez kterých by EFI Pivovar nebyl tím, kým je. Jsou srdcem a duší pivovaru a jejich láska a vášeň pro vaření poctivého piva řemeslným způsobem se odráží ve kvalitě a skvělé chuti našich piv.

 

Neméně veliké díky patří ale Vám. Každému z Vás, kdo k nám do EFI Hostince rádi chodíte na „jedno čepované“, kdo si z efishop.cz objednáváte piva ve větším balení nebo si na víkend vyzvednete rovnou soudek piva. Děkujeme! Bez Vás bychom nemohli fungovat a to, že Vám naše piva chutnají, jsou pro nás hnací motor být lepší a lepší a přinášet Vám nové speciály, ze kterých budete stejně nadšeni jako my.

 

Rok EFI Pivovaru v kostce:

  • Začali jsme jako „létající pivovar“ v pivovaru Welzl, kde jsme testovali první receptury piv (desítka a dvanáctka).
  • Následně, již ve svém, jsme rozšířili náš sortiment na šest druhů piv a tento rok ještě určitě uděláme minimálně další dva druhy!
  • Celkem jsme za rok fungování navařili 70 000 litrů piva a díky tomu již plánujeme rozšíření pivovaru.
  • Oslavit první rok s námi můžete na prvním ročníku Osmecfestu, kde představíme náš nový druh piva: EFI Pšenice.