EFI Pivovar

Řemeslný EFI Pivovar s poctivým českým EFI Hostincem jsou součástí kompexu EFI SPA HOTELU, který provozujeme v nádherné, pečlivě zrekonstruované, historické budově v centru Brna na nám. 28. října. V minulosti zde sídlil červený kříž, a poté i zdravotnická záchranná služba.
 

Varna čelo


Pivovar má své srdce (varnu) přímo v Hostinci. V třínádobové varně české výroby pro Vás vaříme pivo všech stylů a chutí. Vaříme výhradně z nejlepších surovin na trhu a s maximálním možným podílem ruční práce. Nic neurychlujeme, moderní technologie nám pomáhá pouze tam, kde neškodí kvalitě.
 

Varna z boku


Pivo připravujeme tak, aby chutnalo nám, protože pak víme, že na něj můžeme být hrdí.
 

varna


A jaká piva u nás můžete ochutnat?

  • Desítka – EFI Desítka je poctivá a skvěle pitelná klasika, na které jsme nešetřili chmelem. Vaříme ji na stupňovitost ze žateckého chmele a českého sladu. Skvěle vypadá a ještě lépe chutná.
  • Dvanáctka – EFI Dvanáctka je skvěle vybalancovaný prubířský kámen každého sládka. Spolu s desítkou je vlajková loď našeho pivovaru. Vaříme ji na stupňovitost ze žateckého chmele a českého sladu. Je to vynikající společník na celý večer.
  • Irish Stout – EFI Irish Stout je ušlechtile hořká a neproniknutelněčerná irská klasika. Součást irské národní identity, sytě černé hořké pivovhodné k celovečernímu popíjení. Poctivě chmelenou ceněnou britskou odrůdou Challenger.
  • New Zealand Pale Ale – EFI New Zealand Pale Ale je mimořádně svěží, lehké světlé pivo s výrazným citrusovým aroma novozélandských chmelů odrůd Rakau, Wai-iti a Wakau. Citrusová bomba, kterou je radost pít. Úžasně pitelný koncert novozélandských chmelů.
  • American Ipa – EFI American Ipa je oblíbené zaoceánské pivo plné aromatického chmele. Pořádně hořký a chuťově plný silák, který vyniká výrazným květinovým aroma díky použitým chmelovým odrůdám Amarillo a Azacca.
  • Cascadian Dark Ale – EFI Cascadian Dark Ale je výrazně hořké tmavé pivo s intenzivním chmelovým aroma. Jedná se o tmavou variantu American IPA! Pražené a čokoládové slady spolu s aromatickými chmely Cascade a Citra poskytují mimořádný chuťový zážitek.

výčep

Díky našemu vlastnímu eshopu www.efishop.cz si můžete objednat naše piva z pohodlí domova. A to jak ve skle (0,75l), v PET lahvi (0,75l nebo 1,5l), tak i v soudcích o objemu 5l, 10l, 30l a 50l. Zapůjčit si od nás můžete i party pípu nebo chladící zařízení. A opravdoví milovníci piva jistě uvítají možnost zakoupit si naši ikonickou pivní sklenici (nebo-li krýgl) s heraldickým znakem EFI Pivovaru. Všechny objednávky Vám ZDARMA dovezeme po Brně a jeho okolí do 25km.

My všichni v EFI Pivovaru doufáme, že se aktuální situace začne zlepšovat a již bzry Vás budeme moci u nás přivítat a načepovat Vám naše poctivé pivo.