Další vydání EFI NEWS, tentokrát pro duben, je tu

Vážení klienti,

další číslo našich novin je tady. V dubnovém čísle na Vás čeká spousta novinek ze zákulisí skupiny e-Finance a.s. V tomto vydání najdete například nabídku ideálních prostor pro kongresy v Brně, zajímavý článek o dluhopisech e-Finance, nebo proč letos navštívit Zámek Račice.

Představíme Vám také skvělou „novinku“ z EFI Pivovaru, a to naše nové LIMONÁDY EFI BEAER LEMONADE, které už nyní můžete přijít ochutnat do kteréhokoliv z našich tří EFI Hostinců.

Samozřejmě nesmíme zapomenout na speciální gastronomické události v EFI Hostinci Osmec, kterými jsou RETRO TÝDEN a VELIKONOČNÍ MENU.

Dále v EFI NEWS najdete zajímavý článek, který se týká pojištění odpovědnosti, které si můžete sjednat pomocí pojištění.com.

V tomto vydání Vás potěší rozhovor o hubnutí s našim trenérem z eFiGymu, snídaňové novinky v našich hotelech EFI SPA Hotelu **** Superior & Pivovar a eFi Palace Hotelu*** a spousta zajímavých receptů.

EFI NEWS jsou zdarma k dostání ve všech našich EFI Hostincích a EFI Hotelech.

Online si aktuální číslo můžete stáhnout ZDE.

Budeme rádi, když se začtete a dáte nám zpětnou vazbu, jak se vám aprílové vydání líbí, co byste uvítali v dalším čísle atd.

Děkujeme.

Tým e-Finance, a.s.

EFI NEWS pro duben 2023