Květnové vydání EFI NEWS

Vážení klienti,

další vydání našich novin je tady. V květnovém čísle na Vás čeká spousta novinek ze zákulisí skupiny e-Finance a.s., jako například zajímavý článek o pojištění, jak a kde investovat, novinky z EFI Pivovaru, ale i tip na dobrodružství na motorkách s MOTOEXPEDICÍ.

Samozřejmě nesmíme zapomenout na speciální gastronomickou událost v EFI Hostinci Osmec, kterou je CHŘESTOVÝ TÝDEN.

Představíme Vám také dvě aktuality z EFI Pivovaru. Jednou z nich jsou naše EFI BEAER LEMONADE, které už nyní můžete přijít ochutnat do kteréhokoliv z našich tří EFI Hostinců.

Úplnou novinkou, kterou jsme jen nastínili v minulém vydání, jsou dva nové pivní speciályEFI Tmavá jedenáctka a EFI Summer Ale. Více se dočtete v samotných novinách.

Tímto vydáním Vás chceme také upozornit, že zahrádky EFI Hostinců jsou již otevřené. Pokud milujete spojení čerstvého vzduchu a vynikající gastronomie, zastavte se do EFI Hostince Osmec třeba na business snídani, oběd s kolegy či romantickou večeři. Druhou variantou je EFI Hostinec Zelňák, kde si můžete vychutnat naše řemeslné pivo nebo českou gastronomii v samotném centru Brna.

EFI NEWS jsou zdarma k dostání ve všech našich EFI Hostincích a EFI Hotelech.

Online si aktuální číslo můžete stáhnout ZDE.

Budeme rádi, když se začtete a dáte nám zpětnou vazbu, jak se vám májové vydání líbí, co byste uvítali v dalším čísle atd.

Děkujeme!

Tým e-Finance, a.s.