Nemovitost týdne: projekt novostavby rodinných domů v obcích Babice nad Svitavou a Záblatí

rdSpolečnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce pro projekty novostaveb rodinných domů v obcích Babice nad Svitavou a Záblatí u Osové Bítýšky.

Jedná se o projekty energeticky velmi úsporných cihlových novostaveb rodinných domů.

První z novostaveb se nachází v Babicích nad Svitavou v okrese Brno-venkov. Na pozemku 774 m2 na zastavěné ploše 133 m2 se bude nacházet dům o užitné ploše 106 m2. Šířka pozemku je 20 m.

V obci Záblatí v okrese Žďár nad Sázavou se na pozemku 995 m2 na zastavěné ploše 156 m2 bude nacházet druhá novostavba o užitné ploše 106 m2. Šírka pozemku je 30 m. V ceně domu je samostatná garáž.

V obou případech se jedná o velmi povedený rodinný dům se sedlovou střechou s betonovou krytinou, optimální velikostní kategorie, s velkým obytným prostorem, třemi samostatnými pokoji, pěknou koupelnou s vanou a sprchovým koutem, samostatnou toaletou, místností pro technické zázemí domu. Cihlová stavba je provedena ze systémové konstrukce pálených cihel s následným zateplením tepelnou izolací. Roční náklady na vytápění tohoto domu při normálním provozu nepřesáhnou 5 000 Kč. Je zde použit kvalitní systémem větrání s rekuperací vzduchu a podlahovým vytápěním. Dům bude stavěn na rovinatém pozemku. Svými vnitřními prostory uspokojí nároky na bydlení 4 členné rodiny. Svým bezbariérovým řešením je vhodný i pro bydlení osob se sníženou pohybovou schopností. Elegantní dispoziční řešení zajišťuje oddělení denní části od noční. Stavba je prováděna tzv.na klíč a kupující má možnost výběru interiérových prvků, které jsou v ceně domu (obklady, dlažba, plovoucí podlaha). Cena je včetně kompletního dokončení a veškeré administrativy spojené s novostavbou rodinného domu. Od zahájení výstavby k dokončení je cca 6 měsíců. V místě stavby jsou kompletně dokončené komunikace.

Babice nad Svitavou leží 18 km od Brna. Nachází se ve velmi pěkné a klidné lokalitě Stádla, v chráněné krajinné oblasti Moravský kras, mimo hlavní silnici s krásným výhledem do širokého okolí. Možnost výstavby také dřevostavby se stejnými parametry za stejnou cenu na tomto nebo jiném volném pozemku. Výbornou dopravní dostupnost do Brna zajišťuje IDS, autem za 15 minut.

Obec Záblatí je v těsném sousedství Osové Bítýšky s veškerou občanskou vybaveností. Překrásná lokalita, v blízkosti lesy a rybníky. Výborná dopravní dostupnost, sjezd z dálnice D1-Velká Bíteš nebo Osová Bítýška, Brno 35 km.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránkách nabídek nemovitostí pro Babice a Záblatí.