Projekt Horní Lipová – první objekt je dokončen

EFI ApartHotel ze severozápadu

EFI ApartHotel ze severozápadu

A konečně je to tu! Náš apartmánový dům v Horní Lipové nabízí a s úspěchem nachází první nájemce. Tuto větu by mohl napsat kdejaký developer, který uzavírá předběžné nájemní či kupní smlouvy v době, kdy se kopou základy a vše existuje jen v plánech či 3D vizualizacích, ale my už máme postaveno a právě kolaudujeme. V současných dnech již probíhá „fine tuning“ celého objektu, seřizujeme nábytek, uklízíme na čisto a věšíme záclony.

Objekt, který pro nás z velké části stavěla místní stavební firma, jsme si v závěrečné fázi dokončili vlastní stavební divizí. Během léta při dokončovacích pracích jsme monitorovali aktuální zájem o krátkodobé a dlouhodobé pobyty, vyhodnotili jsme různé obchodní modely a nakonec jsme dospěli k závěru, že nejlépe dojde k naplnění rovnováhy mezi nabídkou, poptávkou a cenou, když apartmány nabídneme k dlouhodobému ubytování.

34 ložniceOd poloviny září je v tomto překrásném apartmánovém domě v Jeseníkách k dispozici 13 nadstandardních čtyřlůžkových apartmánů 2+KK a jedno dvoulůžkové studilo 1+KK. Všechny apartmány jsme vybavili robustním nábytkem z masivu, postele jsou osazeny matracemi nejvyšší kvality a komfortu. Ve všech obývacích pokojích jsou designové sedací soupravy Cubetto s rozkládací pohovkou, která tak vytvoří dvoulůžko 160 x 200 cm s atestem pro trvalé spaní.

Všechny kuchyňské linky jsou vybaveny indukční varnou deskou, mikrovlnnou troubou s funkcí pečení a myčkou nádobí; v apartmánech najdete i pračky. Jízdní kola či lyžařské vybavení si nájemníci mohou uložit ve společné uzamykatelné místnosti. Celý objekt je monitorován kamerovým systémem a každý apartmán má vlastní elektronické zabezpečení s napojením na pult centrální ochrany. Každý apartmán má vlastní plynový kotel, který zajišťuje ohřev vody i podlahové vytápění. Měření spotřeby všech médií (elektřina, voda, plyn) je samostatné pro každý apartmán, což je příslibem transparentního vyúčtování spotřeby.

22 kuchyně   34_cut_Obytný prostor   34 Koupelna

Samozřejmostí je dostatečný počet parkovacích míst přímo před budovou stejně jako fakt, že na plechové miláčky ubytovaných hostů se dívají kamery.

horni_lipova_budova2Apartmány v tomto objektu s názvem EFI ApartHotel  jsme nabídli k dlouhodobému ubytování  na 12 měsíců a je o ně zájem jak z řad obyvatel velkých českých a moravských měst, kteří k nám budou mířit za rekreací, tak z řad místních obyvatel, kteří chtějí apartmány využít k dočasnému bydlení.

Zatím je z čeho vybírat, ale nabídka se tenčí, proto neváhejte – pokud si chcete zajistit přístup do „bezúdržbového rekreačního sídla“ nejen na víkendy a prázdniny, máte jedinečnou šanci právě teď.

 

Projekt Horní Lipová uvedením prvního objektu do provozu ale nekončí. Územní rozhodnutí nám umožňuje v areálu vybudovat ještě další objekty rekreačního bydlení a wellness centrum. V průběhu prvního roku provozu vyhodnotíme nabyté zkušenosti a poté budeme v citlivě pojaté výstavbě pokračovat. Již teď můžeme prozradit, že wellness centrum v našem areálu v Horní Lipové dříve či později vyroste.