Ohlédnutí za EFI BEER & WINE FESTem na Zámku Račice

V sobotu 28.10.2023 v areálu Zámku Račice v Račicích-Pístovicích proběhl za podpory skupiny e-Finance EFI BEER & WINE FEST – celodenní program, kde si na své přišli opravdu všichni.

Na nádvoří byla pro návštěvníky připravena “gastrozóna”, kde bylo k zakoupení řemeslné pivo a limo z EFI Pivovaru, v udírně se udily domácí klobásy, rožnila se kýta a na ohništi se opékaly špekáčky. Vinařství Vican a Gotberg si připravilo ochutnávky svých vybraných vín a na zahřátí byla horká medovina či horké rybízové víno.

V předzámčí byl ve spolupráci s lokálními dodavateli a výrobci připraven řemeslný jarmark, kde si lidé mohli zakoupit nejen domácí sirupy či ovocná vína, ale i přírodní kosmetiku, zdravé mlsání v podobě sušenek, tyčinek či perníčků nebo designové čapky a nákrčníky pro děti i dospělé.

Pro děti byla ve vyhřívaném stanu dílnička, kde si mohly vydlabat halloweenskou dýni, vyrobit lampion či lucernu pro bílou paní.

O zábavu pro děti a hudební doprovod se postaralo Hitrádio Brno, které na akci vyslalo svůj promo team.

Během celého dne probíhaly prohlídky obou prohlídkových okruhů a v poledne, v krbovém sále, byl dokonce i koncert včetně přednášky od českého výrobce harf a kalimb.

Věříme, že všichni, kteří přijeli, si celou akci užili!

Na krátký video sestřih z celého dne se můžete podívat online ZDE.