Letní soutěž o 4 outdoorové kamery

Chystáte se o letních prázdninách do zahraničí? Pokud si uzavřete cestovní pojištění od AXA ASSISTANCE na portálu Pojisteni.com, máte šanci vyhrát jednu ze čtyř sportovní kamer. Přečtěte si, jak se do soutěže zapojit!

Letní soutěž s AXA ASSISTANCE

A jak se do soutěže zapojit? Pravidla jsou velmi jednoduchá. Stačí si od 1. července do konce srpna 2018 sjednat prostřednictvím portálu Pojisteni.com jakoukoli variantu cestovního pojištění od AXA ASSISTANCE. Zaplacením pojistného se automaticky zařadíte do slosování a jedna ze čtyř sportovních outdoorových kamer Rollei ActionCam 525 může být vaše.

Chci si sjednat cestovní pojištění 

Losování výherců se uskuteční hned dvakrát. První dvě kamery předáme výhercům na začátku srpna. Pokud budete mít štěstí, můžete si ještě o prázdninách zvěčnit své zážitky z léta novou kamerou! Další dvě sportovní kamery předáme výhercům na začátku září. 

Outdoorovou sportovní kamerou spolehlivě zdokumentujete všechny běžné i adrenalinové zážitky. Použít ji můžete například na cyklovýletu, při túře do hor, na lodi, při potápění či paraglidingu.

Kdo vyhrál sportovní kameru?

V losování za měsíc červenec získávají kamery: pan Žampa, Kostomlaty nad Labem a pan Chautur, Stará Boleslav

V losování za měsíc srpen získávají kamery: pan Budínský, Praha a pan Tomaščin, Praha