Nemovitost týdne: Komerční objekty v Hustopečích u Brna

HustopečeSpolečnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce pro komerční budovy, nacházející se v obci Hustopeče v okrese Břeclav.

Jedná se o dva objekty, které můžou velmi dobře posloužit jako zázemí pro větší firmu. Jsou oploceny a napojeny na rozvod vody z vodovodní sítě, je zde topení na plyn a obecní kanalizace. K dispozici mají elektroinstalaci 230/400 V a je tu zavedeno internetové připojení. Zabezpečovací zařízení budov je napojeno na městskou policii. Výhodou je také výborná poloha u dálnice D2, odkud vede odbočovací pruh do areálu.

První nemovitostí je samostatně stojící objekt z roku 1985, který je po rekonstrukci. Tento komerční objekt nabízený k prodeji zabírá celkem 3 785 m2.

Budovy v areálu:
Administrativně obchodní a skladová budova p.č. 189/5:
Jedná se o nepodsklepenou dvoupodlažní budovu s plochou střechou, která je založena na železobetonových základech se železobetonovým skeletem s cihelnými vyzdívkami.

V 1. nadzemním podlaží se nacházejí skladové prodejní prostory a sociální zázemí, 2. nadzemní podlaží obsahuje kancelářské prostory, jednací místnosti a rovněž sociální zázemí.

Skladová hala p.č. 189/6:
Hala byla postavena roku 2008 a je tvořena ocelovou konstrukcí, založenou na betonových patkách. Konstrukce je opláštěna sendvičovými panely, budova má nízkou pultovou střechu. Vjezd do haly je přes elektricky ovládaná sekvenční vrata.

Skladová hala p.č. 189/4:
Tato hala, postavená roku 1985, je přízemní, nepodsklepená a tvořená ocelovou konstrukcí, základy železobetonové, vyzdívky jsou z keramických tvárnic. Střecha haly je sedlová zateplená a je pokrytá pozinkovaným plechem. Hala je vybavena mostovým jeřábem o nosnosti 5 tun.

Součástí ceny skladových hal mohou být i zakládací paletové regály.

Sklad p.č. 189/7:
Sklad postavený roku 1977 je přízemní zděnou nepodsklepenou budovou s nízkou pultovou střechou, betonovou podlahou a plechovými vraty.

 

Druhý objekt, který je nabízený k prodeji, se nachází v bezprostřední blízkosti předešlého a byl vystavěn roku 1920. I on je vhodný pro výrobu, skladování, nákupní centrum, autodopravu, menší i větší firmy a různé podnikatelské aktivity komerčního využití.

Nachází se ve stavu k rekonstrukci, existuje možnost od současného majitele nemovitosti provést demolici stávajících budov a zajistit odvoz. Celková plocha tohoto objektu je 6 956 m2.

Hustopeče se nacházejí asi 30 km jižně od města Brna. Město o téměř šesti tisících obyvatelích má veškerou občanskou vybavenost a naleznete zde několik pamětihodností, mj. renesanční kamennou kašnu ze šestnáctého století a morový sloup z 18. století. Jednou z dominant města je kostel svatého Václava a svaté Anežky České, který je však moderní budovou. Severně od města stojí volně přístupná rozhledna, která byla otevřena v roce 2012.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránkách prvního i druhého z obou objektů, nabízených k prodeji.