Nemovitost týdne: Průmyslový objekt v obci Dačice

DačiceSpolečnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce pro průmyslový objekt v obci Dačice, která se nachází v okrese Jindřichův Hradec.

V historii sloužila nemovitost jako Klankova továrna a z pozdější doby je známá jako Průmyslový kombinát Dačice. Nachází se asi 100 m od náměstí města. Zastavěná plocha objektu je 2 989 m2, celá plocha zabírá 5 168 m2. Nemovitost nabízí díky výborné poloze a své rozmanitosti široké podnikatelské využití.

Komplex je tvořen ze dvou dvorů. Z ulice Krajířova je přístupná administrativní budova, ve které je průjezd s bránou na dálkové ovládání a je zde i nákladní výtah. Před budovou je k dispozici parkovací stání.

V přízemí jsou kanceláře, okna jsou osazena mříží. Dominantou po vstupu do této budovy, která má 2 nadzemní podlaží, je schodiště, které rozděluje budovu na dvě poloviny. Toto schodiště je opatřeno kovaným zábradlím. V prvním patře jsou kanceláře a sklad majitele. Ve druhém nadzemním podlaží je prostor, který může sloužit pro majitele jako byt 3+1 s možností výtahu až do bytu. Na administrativní budovu navazují jednotlivé výrobní nebo obchodní prostory po obou stranách dvora. Na konci prvního dvora je široké točité schodiště s osvětlením a vstup na druhý dvůr.

Tento dvůr je přístupný autem z ulice Bratrské a je zde uzamykatelná brána na dálkové ovládání. I horní dvůr nabízí dostatek parkovacího místa. Velká rozmanitost podlahových ploch jednotlivých budov (od 120 m2 do 450 m2) umožňuje využití dle nároků na výrobu, skladování či obchodní využití.

V objektu jsou k dispozici veškeré sítě, rozvody vody jsou z 80 % nové v plastu.

Město Dačice má přibližně 7 000 obyvatel. Mezi zajímavosti města patří Nový a Starý zámek a 51 metrů vysoká renesanční věž, přírodní památky v blízkosti jsou například Toužínské stráně a Dubová stráň. Vzdálenost Telče je 12 km, Jindřichův Hradec je vzdálen 36 km a hraniční přechod s Rakouskem přibližně 15 km.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemovitosti.