Nemovitost týdne: Restaurace s penzionem ve Vranově nad Dyjí

PRODANOVranov nad DyjíSpolečnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce pro restauraci s penzionem, nacházející se v obci Vranov nad Dyjí v okrese Znojmo.

Budova stojí přímo u hráze a přístaviště Vranovské přehrady. K výstavě budovy restaurace a penzionu došlo mezi lety 1998 až 2004 a celková plocha, na které se podniky nacházejí, má rozměry 515 m2.

Interiér restaurace disponuje kapacitou 70 míst, dále je možnost využít přední terasu opět o 70 místech a zadní terasu o stejném počtu míst. Celková kapacita restaurace je tedy 210 míst.

Veškeré provozní vybavení, se kterým bude restaurace prodána, je nadstandardní restaurační vybavení, včetně kuchyně, kde se nachází vybavení italské značky Moreno. Totéž platí i pro další zázemí, například chladicí a mrazicí boxy a rovněž skladovací prostory.

V budově penzionu je k dispozici 16 lůžek pro hosty, z toho pokoje jsou 2 čtyřlůžkové, 2 dvojlůžkové, 1 apartmán se dvěma lůžky a 1 dvojlůžkový atypický „Věžička“, všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení. Budova disponuje rovněž zázemím pro personál a kancelář. Celý objekt se střežen alarmem.

Ubytování se nabízí i v druhém penzionu, který je součástí prodejní ceny a je vzdálený přibližně 350 m od restaurace. Kapacita tohoto penzionu je 16 lůžek ve složení 2 čtyřlůžkové pokoje a 4 pokoje dvojlůžkové, opět vše s vlastním sociálním zařízením. Existuje možnost parkovat přímo u penzionu.

Vranov nad Dyjí, ležící v okrese Znojmo, je velmi známý mimo jiné díky své přehradě, a je vyhledávaným místem pro milovníky rekreace, koupání, vodních sportů a rybaření. Jedná se o ideální místo pro letní dovolenou a trávení volného času. Další zajímavostí jsou pamětihodnosti, jako zdejší zámek a také morový sloup. Vzdálenost od Brna je 90 km, Vídeň je vzdálena 110 km, Bratislava 190 km a Praha 200 km.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemovitosti.