Nemovitost týdne: Rodinný dům 4+1 v obci Velká Bíteš

RD4+1Velka Bíteš čelní pohledSpolečnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce pro rodinný dům v obci Velká Bíteš, okres Vysočina, která leží 35 km od Brna ve vyhledávané lokalitě.

Jedná se o prodej pěkného RD 4+1 s pozemkem 300 m2 . Prodej pěkného řadového RD 4+1 se zahradou a garáží, napojen na všechny inž. sítě. Dům leží ve vyhledávané klidné části Velké Bíteše.

Dispozice domu:
1.PP: garáž, 2 x sklep, kotelna, výstup na zahradu
1.NP: kuchyně, jídelna, obývací pokoj, WC, 
2.NP: ložnice, 2 pokoje, koupelna, WC

Dům  z roku 1980 je v dobrém technickém stavu, vhodný k okamžitému bydlení. Zdivo cihlové, střecha rovná. Okna původní ve dřevě, podlahy jsou betonové pokryté dlažbou, PVC,  kobercem. 
Vytápění řešeno plynovým kotlem s možností využití kotle na tuhá paliva. Ohřev vody je zajištěn bojlerem. K dispozici jsou kompletní inženýrské sítě, veřejný vodovod, elektřina 230/400 V, kanalizace je napojena na obecní. 
Na udržované zahradě se nachází ovocné stromy, možnost venkovní posezení.

RD4+1 Velká BítešVelká Bíteš je vyhledávanou lokalitou, nabízející spoustu pracovních příležitostí. Má výbornou polohu přímo u D1 a je vzdálena 35 km od Brna a 19 km od Velkého Meziříčí. výborná dopravní dostupnost IDOS. Ve městě je veškerá občanská vybavenost.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemovitosti.