Nemovitost týdne: Rodinný dům 5+kk v obci Bošovice s pozemkem 494 m2

RD5+kk_BosoviceSpolečnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce pro rodinný dům v obci Bošovice okres Vyškov, která leží 18 km jihovýchodně od Brna a 10 km od Slavkova u Brna.

Jedná se o prodej novostavby nyní rozestavěného RD 5+kk s pozemkem 494 m2 v obci Bošovice. Kompletní dokončení RD včetně podlah, dveří s obložkami, vybavení koupelny i WC, kolaudace a terénních úprav bude na podzim 2016.

Kupující má nyní ještě možnost si vybrat dlažbu, obklady, plovoucí podlahy, barvu fasády.

Dům je cihlový ( YTONG ), střecha rovná s mírným spádem 3 stupňů, tříkomorová plastová okna, zateplení tl. 150mm. Průkaz energetické náročnosti budovy: B.

Dispozice domu: 1. NP: za vstupem do RD je předsíň, na kterou navazuje hala a schody do 2. NP. Z haly vedou 1. dveře do koupelny s umyvadlem, sprchovým koutem a WC. 2. dveře do obývacího pokoje ( s komínem pro krbová kamna )  spojeného s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje je vstup na terasu ze zámkové dlažby a zahradu. 3. dveře nás zavedou do menšího pokoje s šatnou, který má okna směrem k silnici. Do tohoto pokoje lze udělat samostatný vchod a využít ho k podnikání např. na obchod nebo služby, případně garsoniéra.

 2. NP: předsíň, 3x neprůchozí pokoj, šatna, koupelna- 2x umyvadlo, vana a sprchový kout, samostatně WC.

Součásti RD je parkovací stání ze zámkové dlažby, umístěné v přední části pozemku. Lze zde vybudovat garáž, která není v ceně prodeje. RD je napojen na kanalizaci, elektřinu, obecní vodovod.

Obec Bošovice se nachází v okrese Vyškov, 10 km jihozápadně od Slavkova u Brna a 18 km jihovýchodně od Brna v blízkosti Ždánického lesa. Žije zde přibližně 1200 obyvatel. V obci je dobrá občanská vybavenost: škola, školka, pošta, sportovní hřiště, malá ZOO. Dobré spojení do Brna.

K domu bude předána veškerá stavební dokumentace včetně kolaudace, revizí a pojištění.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemovitosti.