Nemovitost týdne: Rodinný dům 5+kk v obci Otnice

PRODANOot002Společnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce pro rodinný dům v obci Otnice okres Vyškov, která leží 15 km jihovýchodně od Brna a 10 km od Slavkova u Brna.

Jedná se o prodej novostavby zkolaudovaného RD 5+kk s pozemkem 388 m2 v. Dům bude do konce srpna 2015 kompletně dokončen včetně terénních úprav.

Dům je cihlový (HELUZ), krytina střechy z pálené tašky, tříkomorová plastová okna, zateplení. Průkaz energetické náročnosti budovy: B.

Dispozice domu

ot016

1. NP: za vstupem do RD je předsíň, na kterou navazuje hala a schody do 2. NP. Pod schodištěm najdete místnost na šatnu. Z haly vedou 1. dveře do koupelny s umyvadlem, sprchovým koutem, WC a oddělené části na kotel, pračku a sušičku. 2. dveře nás zavedou do menšího pokoje a 3. dveře do obývacího pokoje (s komínem  pro krbová kamna)  spojeného s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje je vstup na terasu ze zámkové dlažby a zahradu s kopanou studnou.

 2. NP: předsíň, 3x pokoj, koupelna s umyvadlem, vanou a sprchovým koutem, samostatně WC. Z předsíně je možný vstup na půdu.

Součásti RD je parkovací stání ze zámkové dlažby, umístěné v přední části pozemku vedle domu. Lze zde vybudovat garáž, která není v ceně prodeje. RD je napojen na kanalizaci, elektřinu, obecní vodovod, plyn.

Dům leží v blízkosti centra obce, ale v klidné boční ulici. Autobusová zastávka, obchod, OÚ, cukrárna, restaurace jsou vzdáleny 5 minut pěší chůze.

Otnice

Obec Otnice se nachází v okrese Vyškov, 10 km jihozápadně od Slavkova u Brna a 15 km jihovýchodně od Brna v blízkosti Ždánického lesa. Žije zde přibližně 1500 obyvatel. V obci je kompletní občanská vybavenost: škola do 9. třídy, školka, zdravotní středisko, pošta, sportovní areál. Výborné spojení do Brna.

 

K domu bude předána veškerá stavební dokumentace včetně kolaudace, revizí a pojištění.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemovitosti.