Nemovitost týdne: Rodinný dům 5+kk v obci Šumná

Boční pohled na dům s pozemkemSpolečnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce pro rodinný dům v obci Šumná  okres Znojmo, která leží 15 km jihozápadně od Znojma a cca 10 km od Vranovské přehrady.

Nabízíme Vám k prodeji samostatně stojící vilu 5+kk s dvougaráží, zasazenou do zeleně s celkovou výměrou pozemků 2641m2 v obci Šumná.  Zastavěná plocha je 139m2, užitná 300m2. Všechny inženýrské sítě, vlastní studna 25m.

Dispozice domu:

1. NP vytápěný suterén s kotelnou, dvěma místnostmi a komorou.

2.NP V přízemí je garáž, předsíň, samostatná  toaleta, obývací pokoj s krbem, jídelna s vybaveným kuchyňským koutem, plynový sporák, el. horkovzdušná  trouba, myčka nádobí a drtič odpadů. Přímý vstup na prostornou terasu. Koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

3.NP v prvním patře jsou 2 dětské pokoje s vestavěným nábytkem, koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Prostorná ložnice s balkónem, šatnou a koupelnou se sprchovým koutem, toaletou, dvojitým umyvadlem a hydro masážní vanou.

Vytápění je ústřední plynové. V koupelnách, garáži a suterénních místnostech je instalována vzduchotechnika. V kuchyni a ložnici jsou samostatné klimatizační jednotky. Celý dům hlídán dvou zónovým bezpečnostním systémem. Okna, dveře na terasu a balkón jsou opatřeny venkovními bezpečnostními žaluziemi. Vyztužené vstupní dveře z masivu a pětibodovým zamykáním, euro okna . satelit, internet, TV a telefonní linka rozvedena po celém domě.

Vjezd na pozemek přes posuvnou bránu na dálkové ovládání, garážová vrata taktéž.  Zahrada navržena i osázena profesionálním zahradním architektem, má zavlažovací systém /dešťovou vodou/, je zatravněna a osázena převážně okrasnými dřevinami a vzrostlými stromy. Výhodou je vrtaná studna, hluboká cca 25 m.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemovitosti.