EFI SPA Hotel**** Superior a EFI Pivovar partneři mezinárodní konference Traverse 2022

Nejen kvůli architektonickým památkám, křižovatce kultur, ale i dobrému jídlu, pití hlavně vínu a pivu bylo Brno vybráno jako místo setkání influencerů, youtuberů, tiktokerů a dalších digitálních nomádů od nás i ze zahraničí v devátém ročníku konference TRAVERSE, která se konala 13.-18.9.2022. Akce nezahrnovala pouze odborné přednášky od speakerů, ale měla i bohatý doprovodný program. Jedna jeho část se konala i v našem EFI PIVOVARU. Účastníci z celého světa se mohli účastnit exkurze a nahlédnout do celého dění a chodu řemeslného pivovaru a hledět tak sládkům přímo pod ruky. Měli šanci ochutnat nejenom všechny naše druhy piva, ale i slad nebo chmelovou peletu. 

 

Během čtvrtka a pátku se v našem EFI Pivovaru konaly 2 exkurze. Sládek Zdenek návštěvníky poutavě provedl celou prohlídkou, která začínala v EFI Hostinci, kde všichni dostali ochutnávku EFI Desítky na cestu pivovarem a mohlo se vyrazit. Následovala sladovna, pak šli hosté nahlédnout do míst, kde se pivo vaří. Byli ohromeni našimi varnami a každý mohl nahlédnout dovnitř varny. Čtvrteční exkurze byla dokonce historicky první, která nahlédla do části nově rozšířeného EFI Pivovaru, kde se nyní vaří EFI Cider a limonády EFI BEAER, z čehož byli účastníci opravdu nadšeni, že měli tu čest být první. Po projití celého okruhu a zodpovězení otázek, se mohli odebrat zpět do EFI Hostince, kde dostali další ochutnávku našich řemeslných piv.

 

V pátek se konal velký Gala opening na hradu Špilberk. Zahraniční influenceři tak měli možnost navštívit dominantu Brna. Doprovodný program byl velmi bohatý a představoval zahraničním návštěvníkům českou kulturu. Na pódiu byla k poslechu cimbálová muzika v podání vojenského uměleckého souboru ONDRÁŠ, který v pozdějších hodinách předvedl i obdivuhodné taneční vystoupení v tradičních krojích. 

 

V průběhu celého večera byly k dispozici rauty s občerstvením a nechyběla ani česká vína od lokálních vinařů. Hosté měli možnost ochutnat i typická česká jídla jako knedlo-vepřo-zelo, kuře na paprice s knedlíkem či oblíbené řízky s bramborovým salátem. Později v nočních hodinách na programu byla show v podání barmana, který s lahvemi předváděl přímo akrobatické kousky.

 

V sobotu a neděli jsme byli součásti konference v hotelu Passage, kde byly na programu různé přednášky týkající se fotografování, bloggování, tvorby videí, businessu a tvorby contentu na sociálních sítích. Zahraniční influenceři chodili ke stánku EFI SPA Hotelu**** Superior & Pivovar, kde se dozvídali, co vše náš hotel nabízí a jak by pro jejich obsah a práci mohl být zajímavý. Spousta z nich zmiňovala, že se do Brna ještě vrátí a rádi náš hotel navštíví.

 

Někteří influenceři byli dokonce i vtipní. Zástupkyně Finska by si prý ráda ověřila, zda-li finská sauna v našem Wellness v EFI SPA HOTELU, kde byla ubytována, je skutečně finská.  

 

Tato akce nám umožnila navázat další spolupráce a povznést povědomí i o našem HOTELU v nadnárodním rámci. Dokonce i za velkou louží si nyní povídají o chloubě našeho EFI PIVOVARU.