Otevřeli jsme novou restauraci EFI Hostinec na náměstí 28.října!

V nově otevřeném 4 hvězdičkovém EFI SPA hotelu Superior jsme otevřeli EFI Hostinec, který se specializuje na českou, poctivou a tradiční kuchyni, kterou neochutnáte nikde jinde, než právě na náměstí 28. října v historické budově, která dříve sloužila jako zázemí brněnských sanitek. Právě v tomto zbrusu novém komplexu jsme vybudovali i novou kuchyni, kde naši kuchaři připravují jídla, která si denně objednáváte na eFiShopu. Nabídku EFI Hostince Vám samozřejmě dovezou kurýři eFiShopu!
 

interiér restaurace / EFI Hostinec

EFI Hostinec


Restaurace je momentálně na základě nařízení vlády otevřena pouze pro ubytované, ale výdejní okénko je v provozu. Můžete zde vyzvedávat Vaše objednávky z eFiShop.cz, ale také polední menu a teplé obědy EFI Hostince, kvalitní vína nebo pivo z EFI Pivovaru, který sídlí přímo uvnitř EFI SPA Hotelu. Celou nabídku EFI Hostince od předkrmů, polévek, hlavních jídel a dezertů Vám bezplatně dovezeme po celém Brně a okolí do 25 km!
 

EFI Pivovar, řemeslné pivo

EFI Pivovar


Řemeslné EFI Pivo z vlastního EFI Pivovaru vyrábíme za účasti zkušených sládků, pro které je výroba piva celoživotní náplní a koníčkem. EFI Pivovar vyrábí piva typu spodně kvašených ležáků, ALE, IPA, stout. Momentálně vlajkovou lodí EFI pivovaru je česká pivní klasika, bezkonkurenční EFI Desítka a EFI Dvanáctka, na kterých sládci rozhodně žateckým chmelem a českým sladem nešetřili.
 

naše láhvové pivo

EFI Pivovar - pivo


Za jeden rok od otevření eFiShopu jsme udělali obrovský kus práce a tak není divu, že náš rozvoz jídla po Brně a okolí potřeboval větší prostory, nové technologie a zázemí, které je pro takovou službu důležitou součástí. Investovali jsme do nejmodernějších technologií, které jsou pro úpravu vakuovaných jídel tou nejlepší volbou, ale také dávají našim kuchařům možnost promítat do jídel nové trendy.
 

moderní technologie kuchařů eFiShopu

moderní technologie kuchařů eFiShopu


Právě k takovým trendům patří například kvalitní stařené maso z našich vlastních zrázen. Suché zrání neboli staření steakových partií, během něhož maso několik týdnů odpočívá ve speciálních podmínkách, je pro chuť klíčové. Stařené maso je křehčí, měkčí a má intenzivní chuť. Zrání vyžaduje pečlivost, a především trpělivost. Výsledek ale stojí za to!
 

maso z našich zráren

maso z našich zráren


Neváhejte a objednejte ještě dnes na webových stránkách www.efishop.cz nebo zákaznické lince +420 515 555 565. Rozvoz vakuovaného jídla, zabijačkových specialit, teplých jídel po celý den z našich restaurantů Stará Tkalcovna, TEFITI a EFI Hostinec je dostupný po celém Brně a okolí, rozvoz pizzy a dalších produktů eFiShopu je zcela ZDARMA!