Uzavření restaurací? Hostům eFi Hotelu to vůbec nevadí!

Chystáte se strávit několik dní v Brně a marně hledáte ubytování s vlastní kuchyní? Brněnský eFi Hotel nabízí ubytování v 67 plně vybavených apartmánech, kde kromě běžného zařízení pokoje najdete i plně vybavený kuchyňský kout. K dispozici vám bude i hotelový servis s donáškou jídla přímo na pokoj.

Kuchyňka

Pokud si pod pojmem „hotelový pokoj“ představíte jen malý prostor, ve kterém hned za vstupními dveřmi zakopnete o postel, tak to je nejvyšší čas, abyste zavítali k nám! eFi Hotel disponuje 67 apartmány s rozlohou od 24 do 164 m2, proto můžeme našim klientům nabídnout kromě základního vybavení hotelového pokoje také vlastní plně funkční kuchyňský kout. Při pobytu můžete využít linku s vestavěnou mikrovlnnou troubou s grilem a horkovzdušnou konvekcí, sporákem, ledničkou i varnou konvicí. Samozřejmostí je dostatečné množství nádobí pro všechny ubytované hosty v apartmánu. Tím se naskýtá mnoho gurmánských příležitostí pro nadšené kuchaře, jak si svůj pobyt v Brně, i přes dočasné uzavření všech restaurací, pivnic, barů a podobných zařízení do úterý 24. března 6:00, užít dosyta.

Nezapomínáme ani na klienty, kteří si hotelový pobyt raději užijí se vším všudy a bez práce navíc, proto je jim k dispozici servis naší hotelové restaurace Stará Tkalcovna. V souladu s aktuálním rozhodnutím vlády ČR jim rádi objednané jídlo přineseme až na pokoj nebo si ho mohou vyzvednout u výdejního pultu u vstupu do restaurace. To se týká hotelových snídaní, poledních menu i večerní nabídky à la carte. V nabídce à la carte si přijdou na své milovníci masa i salátů a nezapomněli jsme ani na ty nejmenší.

V návaznosti na vládní opatření o dočasném uzavření restaurací ze dne 14. 3. k výše popsanému režimu výdeje jídel přidáváme od úterka 17. 3. 2020 rovněž možnost objednat si hotová jídla šokově zchlazená a zavakuovaná. Takto upravené pokrmy si mohou hosté uložit v lednici a poté ohřát ve svých apartmánech v mikrovlnné troubě.

I přes všechna aktuální omezení ze strany úřadů kvůli koronaviru zůstává eFi Hotel Brno Vaším plnohodnotným partnerem při Vašich služebních i soukromých cestách, které vás zavedou do Jihomoravského kraje.

Tereza Marková,
provozní ředitelka eFi Palace