Na náměstí 28. října v Brně budujeme čtyřhvězdičkový wellness hotel

Sanitky_rendr1Přesně před rokem jsme Vás v našem blogu informovali, že se nám podařilo rozšířit portfolio našich vlastních objektů o dům na náměstí 28. Října 23 v Brně.

Po mnoha měsících plánování, statických průzkumů a po jednání s dotčenými subjekty jsme získali stavební povolení a mohli jsme učinit další významný krok směrem k cíli – tím je vybudování čtyřhvězdičkového  wellness hotelu mezi centrem města a městským parkem Lužánky. Kladli jsme důraz na zachování charakteru fasády směrem do ulice a přestavbu jsme naplánovali tak, aby nenarušila vzhled náměstí.

Sanitky_rendr5

Pokud budou práce postupovat podle plánu, pak na přelomu jara a léta příštího roku přivítá nový hotel, kterému jsme zatím dali pracovní název eFi Hotel 2, první hosty. Těšit se můžete na příjemné wellness centrum, kterému jsme vymezili plochu okolo 400m2. Gastronomický servis zajistí nová restaurace v přízemí objektu. Návštěvníci, kteří v Brně budou chtít pohodlně strávit více než jeden den, budou moci využít jeden ze 34 komfortních apartmánů.

Velkým témateSanitky_rendr3m posledních měsíců je parkování v centru města Brna. Proto všechny hosty přijíždějící do Brna autem zajímá možnost bezpečného parkování. Pro budoucí hotelové hosty a pro návštěvníky restaurace a wellness centra máme dobrou zprávu – bude jim k dispozici více než 60 krytých parkovacích míst ve dvorní části objektu.