Nemovitost týdne: Komerční budova v centru Jihlavy

PRODANO

Komerční budova v Jihlavěe-Finance, a.s., realitní divize v současnosti hledá kupce pro atraktivní nemovitost v blízkosti centra Jihlavy. Objekt se nachází na frekventované ulici Žižkova nedaleko náměstí, v blízkosti centra města. Jedná se o komerční pětipodlažní budovu s výtahem, která prošla částečnou rekonstrukcí a je v současné době kompletně pronajata.

Budova byla vystavěna roku 1974, má železobetonovou konstrukci s rovnou střechou, která je po rekonstrukci. Je ve velmi dobrém a udržovaném technickém stavu a disponuje veškerou občanskou vybaveností, je napojena na veškeré sítě, přičemž pravidelně dochází k revizím elektřiny a plynu. Nachází se v atraktivní lokalitě v centru Jihlavy s výbornou dostupností.

Tato polyfunkční budova je velmi vhodná k dlouhodobým pronájmům a v současné době je pronajata 33 stálým firmám. Jedná se o výbornou investiční příležitost, která nese velmi zajímavý roční výnos.

Budova má jedno podzemní a čtyři nadzemní podlaží, páté nadzemní podlaží má možnost nástavby a má už vypracovanou studii na byty. Je k dispozici předběžný souhlas stavebního úřadu.

Dispozice budovy:
1. PP: Užitná plocha suterénu 860 m2, garáže, sklady, výtah, chodby, WC, sprchy, šatny a dílna. Prostory jsou pronajaty fitcentru a dalším firmám na sklady.
1. NP: Užitná plocha přízemí 1 058 m2, chodby, sklady, kanceláře, dílna, úklidová místnost, WC, koupelna, rampa, výloha, mrazírna, šatny, přední a zadní vchod do budovy a prostory pro prodejnu. Prostory jsou pronajaty potravinám.
2. NP: Užitná plocha 917 m2, chodby, sklady, kanceláře, WC, koupelny, šatny a úklidová místnost. Prostory jsou pronajaty restauraci a dalším firmám.
3. NP: Užitná plocha 892 m2, chodba, kanceláře, sklady a WC. Kanceláře jsou pronajaty firmám.
4. NP: Užitná plocha 933 m2, chodba, kanceláře, sklady a WC. Kanceláře jsou pronajaty firmám.

Prodej nemovitosti bude realizován formou převodu 100% obchodního podílu v akciové společnosti spravující komplex.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemotivosti.