Nemovitost týdne: Stavební pozemek v Babicích nad Svitavou o výměře 972 m2

PRODANOLetecká fotografie pozemku Babice nad SvitavouVyhněte se zvýšení cen stavebních pozemků o 21% DPH od prvního ledna příštího roku! K prodeji nabízíme poslední zasíťované stavební pozemky určené pro výstavbu samostatně stojících rodinných domů v lokalitě Stádla v Babicích nad Svitavou.

Společnost e-Finance, a.s., realitní divize nabízí k prodeji rovinatý pozemek v Babicích nad Svitavou (okres Brno-venkov) o celkové výměře 972 m2. Pozemek v lokalitě Stádla je situován mimo hlavní silnici s krásným výhledem do okolí. Pozemek o ideální šířce 18 metrů je určen k okamžité výstavbě samostatně stojícího rodinného domu. V případě potřeby je možné zakoupit sousední parcelu a prostor využít pro výstavbu dvojdomku. Veškeré inženýrské sítě (tzn. voda, elektřina a kanalizace) jsou na pozemku.

Letecký pohled s vyznačeným pozemkem Babice nad SvitavouBabice nad Svitavou se nacházejí 13 kilometrů severovýchodně od Brna. Pravidelné spojení s Brnem zajišťují linky IDS JMK. Cesta autem trvá přibližně 15 minut. Výstavbu rodinného domu v Babicích nad Svitavou můžeme doporučit rodinám, které hledají především klidné bydlení uprostřed krásných lesů, kopců a malebných údolí. V obci je mateřská a základní škola, TJ Sokol a několik spolků.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemovitosti.