Proč investovat do dluhopisů e-Finance? A co jsou to vlastně dluhopisy?

Mnohé z nás celková situace na (nejen) českém trhu donutila zamyslet se na svými úsporami a tím, kam je vložit, aby byly reálně zhodnoceny a neležely tzv. ladem. Jednou z možností určitě byly, a ještě nyní i jsou, různé spořící účty u bank, kde díky posílení české koruny došlo k nadstandardnímu zvýšení úroků. Nicméně už nyní můžeme pozorovat postupné snižování těchto sazeb, které bude postupem času razantnější.

A tady nastává doba zeptat se sami sebe, kam chceme vložit naspořené peníze. Kde je uložit, aby nám stabilně přinášely výnos, aniž bychom riskovali např. investování do akcií? Jednou z možností je investovat do dluhopisů.

Co je to vlastně dluhopis?

Dluhopis (nebo také obligace) je cenný papír, který zavazuje emitenta vyplatit jeho majiteli peněžní obnos uvedený v dokladu včetně příslušného úroku a v daném termínu. Na rozdíl od akcie zajišťuje tento druh cenného papíru předem stanovený finanční výnos. Dluhopis je vedle akcií nejvýznamnější cenný papír finančních trhů.

Proč investovat do dluhopisů koncernu e-Finance?

Dluhopisy koncernu e-Finance jsou investiční papíry určené občanům České republiky, jejichž základní prospekt dluhopisového programu je každý rok schvalován Českou národní bankou.

Koncern e-Finance, a.s. je realitní investiční skupinou investující více než 20 let do nemovitostí v atraktivních lokalitách České republiky jako jsou obchodní a administrativní budovy, hotely a rezidenční nemovitosti.

Portfolio dokončených a pronajímaných nemovitostí skupiny e-Finance, a.s. již přesahuje hodnotu 1,2 miliardy korun a budoucí hodnota realitních projektů v přípravě a výstavbě přesahuje hodnotu 2,2 miliardy korun.

klíčové prvky e-Finance

Hlavní benefity investování s e-Finance

Pokud přemýšlíte, zda vložit svoje volné finanční prostředky právě do správy koncernu e-Finance, dáme Vám 5 pádných argumentů, proč je e-Finance správnou volbou:

 

  • SPOLEHLIVOST – více jak 20 let společnost e-Finance působí na trhu s investičními nemovitostmi a je tak stabilním a spolehlivým investičním partnerem
  • DŮVĚRYHODNOST – již více jak 181 milionů korun společnost e-Finance vyplatila na výnosech svým investorům
  • STABILITA – více jak 40% investorů s e-Finance investuje dlouhodobě a kontinuálně
  • RENTABILITA – hodnota portfolia společnosti se neustále zvyšuje. Navíc nyní e-Finance emituje dluhopisy s ročním výnosem až 10%.
  • VISIBILITA – investice jsou vidět! Tím, že společnost e-Finance investuje finanční prostředky svých investorů do investičních nemovitostí, které následně má ve své správě, tak investoři mohou tyto „investiční projekty“ sami navštívit. Jedná se např. o tyto projekty:
    • EFI SPA Hotel**** Superior & Pivovar, jejíž součástí je kromě luxusního hotelu s exkluzivním wellness i vlastní řemeslný EFI Pivovar či EFI Hostinec.
    • eFi Palace Hotel***, který nabízí jak hotelové, tak dlouhodobé ubytování, parking, kongresové prostory, vlastní klubové fitness centrum, wellness centrum a v létě i SunBar s bazénem.
    • Zámek Račice v Račicích-Pístovicích, který je tvořen hlavní budovou s nádvořím, předzámčím, podzámčím, okolními pozemky a lesy, které v úhrnu čítají přes 50.000 m2. V hlavní budově v sezóně probíhají prohlídky ve dvou poutavých okruzích, Piano nobile a Zámecké podzemí. Prostory Předzámčí nabízí luxusní ubytování v apartmánech s terasami a pokojích. Od července 2023 nabídne Předzámčí nově i moderní sál s historickými prvky – Konírnu. Tento sál bude vhodný pro pořádání svateb, firemních akcí, konferencí apod. Podzámčí nabídne ubytování v 11 luxusních apartmánech pro 2-4 osoby, společenskou místnost s barem, krbem a jídelnou, saunu, odpočívárnu a venkovní bazén se slunečními terasami.
    • EFI Residence Holzova 28, která nabízí krátkodobé i dlouhodobé ubytování v lukrativní čtvrti Brno-Líšeň
    • EFI ApartHotel Horní Lipová v Jeseníkách. Tento horský apartmánový hotel disponuje 15 plně vybavenými apartmány vč. parkovacích míst. V současnosti e-Finance díky velké poptávce uvolnila apartmány do prodeje, které se takto stanou skvělou investiční příležitostí. Do budoucna se zde plánuje výstavba druhého apartmánového hotelu včetně kongresových prostor, fitness a wellness centra.
    • eFi Obchodní Galerie v Jihlavě, která funguje jako polyfunkční objekt s prodejnami, obchodními a kancelářskými prostory. Společnost e-Finance zde navíc plánuje nástavbu 11 bytových jednotek a vybudování podzemních garáží.

 

Další projekty e-Finance najdete přímo na webu e-Finance v záložce PORTFOLIO INVESTIC.

 

Máte-li zájem o objednávku dluhopisů přímo online, můžete objednávat ZDE.

 

Pokud Vás zajímají investice do nemovitostí formou dluhopisů, neváhejte kontaktovat naše specialisty na tel.č. +420 515 555 555 nebo e-mailem: info@e-finance.eu

Investujte s e-Finance a nechejte své úspory růst.

 

Proč investovat do dluhopisů e-Finance