Nemovitost týdne: Rodinný dům v obci Smolín

PRODANOSmolínSpolečnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce pro rodinný dům v obci Smolín, která leží u Pohořelic.

Jedná se o pěkný rodinný dům umístěný v řadové zástavbě. Celková plocha zemědělské usedlosti je 1190 m2, místo je vhodné pro bydlení i podnikání. Budova je ihned obyvatelná a velmi dobrém stavu, nemovitost nabízí ideální podmínky pro bydlení i podnikání současně. K podnikání může dobře posloužit i velká skladová hala nedaleko domu.

Objekt je po rekonstrukci, má nová plastová okna, nové vstupní dveře a novou střechu.

Po vstupu do této budovy o dispozici 4+1 vede vstupní chodba o délce 6 m, ze které jsou vstupy do pokojů. Dva z těchto pokojů mají výměru 20 m2 a další 15 m2. Dále se z chodby dostanete do kuchyně s jídelním stolem, do koupelny o rozloze 6,9 m2 a také samostatného WC o výměře 1,4 m2. Je rovněž možnost rozšíření místností. K bydlení lze využít i půdní prostor.

Na chodbu navazuje zimní zahrada s posezením a poté vstup na rozsáhlý dvůr. Zde se podél domu nacházejí další místnosti – letní kuchyň, zavařovací místnost, dílna a plynule lze přejít do zrekonstruované skladové haly, bývalé stodoly, která má rozměry 50×30 m2 a lze ji využít i ke zbudování dalšího bydlení, případně pro podnikání. V průjezdu domu je místo pro stání dvou automobilů.

Zahrada se dělí na okrasnou část a část využívanou pro pěstování vína, která se nachází v blízkosti haly.

Celkové náklady na bydlení se pohybují okolo 4 500 Kč za měsíc. Interiérové fotografie je možno shlédnout v naší kanceláři.

Budova je připojena na elektrickou síť 220/380 V, nachází se v ní etážové topení na elektriku s rozvodem do všech místností objektu. K dispozici je také přípojka na plyn. Majitel může užívat obecní vodu, k dispozici je i voda ze studny. Dům je kompletně podsekaný a napojen na obecní kanalizaci.

Vesnice Smolín spadá administrativně pod město Pohořelice v okrese Brno-venkov. Nachází se přibližně 3 km na sever od Pohořelic v Dyjsko-svrateckém úvalu a prochází jí rychlostní silnice R52. V obci Smolín je nově vybudovaná infrastruktura a nová kanalizace, obec je také napojena na IDOS a má základní občanskou vybavenost.

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemovitosti.