Zázrak jménem HYPERBARICKÁ OXYGENOTERAPIE v EFI SPA Hotelu**** Superior v Brně!

Hotelové wellness centrum svým hostům nabízí opravdu luxusní zázemí a prostory. Hosté se mohou těšit například na parní saunu, která zaujme především třpytivou mozaikou a klenutým stropem připomínajícím hvězdnou oblohu. Finská sauna o velkorysé ploše 36 m2 pomůže zrelaxovat, užít si příjemný čas ve společnosti přátel, nebo jednoduše mít chvilku jen pro sebe. V naší finské sauně hostům fázi zahřívání zpříjemní relaxační hudba a decentní uklidňující osvětlení. Ve wellness zóně nesmí chybět ani vířivka až pro 6 hostů, která je oázou klidu a harmonie. Zaručený odpočinek čeká na hosty v jedinečné třípodlažní odpočívárně ve věžičce budovy EFI SPA Hotelu. Atmosféru dotvářejí obrazy umělce Marka Číhala. K pobytu ve wellness patří pitný a vitamínový režim. Návštěvníkům wellness EFI SPA je zdarma k dispozici káva, čaj, nealko nápoje a ovocný bar.

 

Čím dalším je naše wellness zajímavé a jedinečné? Bezesporu Hyperbarickou komorou OXYLIFE. Hyperbarická komora OXYLIFE pomáhá prokrvit tkáně a zlepšit okysličení celého organismu. Díky tomu se zvýší celková vitalita, kvalita dýchání a harmonizuje se spánek, což jsou faktory, které přispívají k celkové kvalitě života.

Pobyty v hyperbarické komoře se osvědčily jako výborný nástroj pro rekonvalescenci po prodělání nemoci Covid-19. Rezervovat si jej můžete ZDE.

 

BENEFITY HYPERBARICKÉ KOMORY:

Dobrá nálada

Po prvním sezení se zlepšuje duševní stav, práceschopnost a kvalita života, harmonizuje se spánek a zlepšuje se nálada. Sezení v hyperbarické komoře uklidňují nervovou soustavu, zbavují stresu a neklidu.

Omlazení pleti

Kyslíková hyperbarická komora umožňuje dosáhnout téhož výsledku, jako při procedurách injekční kosmetologie (například injekční výplně kyselinou hyaluronovou). Pokožka se zlepšuje nejen vizuálně, ale i strukturně – normalizuje se množství kolagenu a elastinu. Obzvláště efektivní je hyperbarická terapie v období rekonvalescence po plastické operaci. 

Krásné vlasy

Výsledek bude vidět již po 3-4 sezeních. Zlepšuje se vlasová struktura, vlasy se přestávají lámat a přestávají vypadávat. 

Programy hubnutí

Bez ohledu na metodu, kterou využíváte při hubnutí (diety, fyzická cvičení, léky, chirurgické zákroky), je pro mizení podkožního tuku nezbytné, aby se okysličoval. Pokud se nebudou lipidy okysličovat, zůstává množství tukové tkáně beze změny. Dokonce ani systémy fyzického cvičení založené na hlubokém dýchání – jako pilates, jóga – nemají takový efekt jako hyperbarická terapie.

Andrologie

Erektilní dysfunkce není spojena s nedostatkem testosteronu, ale objevuje v důsledku chronické únavy a stresu. My dosahujeme stálého a naprosto fyziologického výsledku, který reálně mění situaci – potence se zlepšuje na dlouhou dobu již po 2-3 sezeních, takového výsledku nelze dosáhnout s pomocí léků.

Fitness

Fitness nám umožňuje, abychom se cítili dobře a vypadali krásně. Naše fyzické možnosti však mají svá omezení, a ne vždy se nám daří dosáhnout potřebného výsledku tak rychle, jak bychom chtěli. Využití hyperbarické terapie 2x urychluje dosažení Vašich cílů – snížení váhy, budování svalové hmoty, získání úžasného profilu.

Syndrom diabetické nohy

Hyperbarická oxygenoterapie má léčivé účinky i pro diabetiky, zvláště pak při léčbě tzv. syndromu diabetické nohy, což je postižení dolní končetiny od kotníku dolů zapříčiněné dlouhodobým působením zvýšené hladiny cukru hyperglykemie, což vede většinou ke kombinaci poruchy cévního a nervového zásobení.  Více informací najdete ZDE.