Dubnové EFI NEWS 2024

Vážení klienti,

již nyní si můžete přečíst dubnové vydání zpravodaje EFI NEWS společnosti e-Finance. Hned na úvodní straně se dozvíte o naší nové pobočce e-Finance v Praze v budově CITY EMPIRIA.

Další překvapení se skrývá hned na další straně v podobě nového jídelního lístku v  EFI Hostinci Osmec. Další vynikající novinku přináší  i EFI Pivovar, a tou je nový kousek do produktové řady řemeslných piv – NE IPA, která je již nyní na čepu v našich EFI Hostinicích a kterou musíte rozhodně ochutnat.

V neposlední řadě Vás informujeme i o stávající situaci na finančním trhu, kterou pravidelně naši specialisté monitorují a dozvíte se, jak se správně zachovat a na co si dát pozor. Zjistíte, jak zhodnotit své úspory i v době klesajících úrokových sazeb.

Můžete si rovněž prohlédnout aktuální nabídku dluhopisů koncernu e-Finance, a také investiční nemovitosti k prodeji či k pronájmu.

EFI NEWS jsou zdarma k dostání ve všech našich EFI Hostincích a EFI Hotelech.

Online si aktuální číslo můžete stáhnout ZDE.

Budeme rádi, když se začtete a dáte nám třeba i zpětnou vazbu, jak se vám dubnové vydání líbí, co byste uvítali v dalším čísle atd. Děkujeme.

Tým e-Finance


 

EFI News duben 2024