EFI Dvanáctka získala stříbrnou medaili na Mezinárodním pivním festivalu

EFI Pivovar opět potvrdil svou kvalitu a inovativnost na letošním 34. Mezinárodním pivním festivalu v Litoměřicích, kde naše EFI Dvanáctka získala stříbrnou medaili v kategorii Světlý ležák premium z minipivovaru mezi 73 konkurenčními vzorky! Tato událost, která se konala pod záštitou Mezinárodního pivního festivalu, přinesla zářný úspěch pro náš řemeslný minipivovar, který si poctivě buduje svou reputaci jakožto producent výjimečných piv.

Úspěch EFI Dvanáctky

Mezinárodní pivní festival je prestižní událost, která láká pivní nadšence i odborníky z celého světa. Soutěžící pivovary „se utkávají“ v různých kategoriích, aby ukázaly svou kreativitu, kvalitu a inovace v pivovarnictví. Letošní ročník nebyl výjimkou a zúčastnilo se ho mnoho pivovarů. Expertní degustace se uskutečňují za účasti odborníků v oblasti pivovarnictví, potravinářství a certifikace kvality.

Jednou z velmi sledovaných kategorií byl Světlý ležák premium z minipivovaru, kde si naše EFI Dvanáctka odnesla stříbrnou medaili. Toto ocenění, které EFI Dvanáctka získala již podruhé (první úspěch přišel v roce 2022) představuje důležité uznání pro značku EFI, která se postarala o to, aby kvalita a chuť byly ztělesněny v tomto zlatavém moku.

EFI Dvanáctka je skvělým příkladem řemeslného piva, které se těší stále větší oblibě. Je to dokonalá kombinace tradice, dovednosti a lásky k řemeslu, která se promítá do výjimečné chuti a kvality.

O této významné události hovořil Zdeněk Zika, hlavní sládek EFI Pivovaru: „Jsme nesmírně hrdí na to, že naše EFI Dvanáctka získala podruhé stříbrnou medaili v tak konkurenční kategorii. To je pro nás obrovský úspěch a potvrzení naší práce. Chci poděkovat celému týmu za jejich oddanost a vášeň pro kvalitní pivovarnictví.“

EFI Pivovar je známý svou kvalitou. Každá jejich várka je pečlivě vyrobená s použitím nejkvalitnějších surovin a postupů, které zaručují konzistentní výsledek a maximální spokojenost zákazníků.

Soutěže jako Mezinárodní pivní festival nejsou jen o výhře, ale o sdílení vášně a odbornosti s pivními nadšenci z celého světa. Úspěch EFI Dvanáctky je jasným důkazem toho, že se české pivo těší světovému uznání a že EFI Pivovar patří mezi špičku nejen v České republice, ale i ve světě.

 

A kde naši medailovou EFI Dvanáctku můžete ochutnat?

V síti našich EFI Hostinců, které najdete v Brně (EFI Hostinec Osmec na nám. 28. října 23, EFI Hostinec Zelňák na Zelném trhu 4, EFI Hostinec Tkalcovna na ul. Bratislavská 52), a pak v EFI Hostinci Konírna na Zámku Račice v Račicích Pístovicích nedaleko Vyškova. Těšíme se, že se za námi zastavíte a ochutnáte!

Naše řemeslné pivo si můžete ale vychutnat i z pohodlí domova. V našich EFI Hostincích si můžete vybrat piva s sebou – jak v lahvích, tak v PET. Anebo navštivte náš eFiShop.cz, kde si můžete objednat i piva v KEGu (10l, 30l nebo 50l) vč. chladicího a výčepního zařízení. Možný je buď osobní odběr v našich hostincích, nebo vám vše dovezeme v rámci Brna a okolí do 25 km.