Nenechte si ujít EFI BEER & WINE FEST: Festival skvělých piv a vín na Zámku Račice

Milovníci exkluzivních řemeslných piv a kvalitních vín, pozor! Pokud patříte mezi ty, kteří oceňují umění, tradici a vášeň spojenou s tvorbou těchto nápojů, neměli byste minout EFI BEER & WINE FEST, který se uskuteční 28. října 2023 do 9:30 do 21:00 na malebném Zámku Račice v Račicích-Pístovicích.

 

EFI BEER AND WINE FEST info 

Různorodá nabídka řemeslných piv

Festival, který se koná na Zámku Račice, je oslavou řemesla spojeného s pivovarnictvím a vinařstvím. Jedná se o den věnovaný objevování nejlepších nápojů, které ztělesňují tradici, inovaci a bohatou paletu chutí.

Milovníci řemeslného piva se mohou těšit na širokou škálu nabídek od brněnského řemeslného EFI Pivovaru, který představí svá nejlepší piva. Od hutných stoutů po osvěžující ležáky – na festivalu najdete něco pro každého.

 

Vína k uspokojení vašich chuťových buněk

Pro milovníky vína slibuje festival výběr exkluzivních vín, která byla pečlivě vytvořena k dokonalosti s oblíbeným vinařstvím Gotberg a Vican. Ať už preferujete červená, bílá nebo perlivá vína, budete moci ochutnat vína od prestižních vinařství a setkat se s vinaři, kteří do každé lahve vložili svou vášeň.

 

Vynikající gastronomie

Jaký je to ten správný recept na dokonalý den s pivem a vínem? Vynikající jídlo! Na EFI BEER & WINE FESTu budou k dispozici lahodné pokrmy z naší vlastní udírny, nebo grilovaná kýta. Tato hostina udělá vašemu jazyku a žaludku radost.

 

Zábava pro každého

Na této akci nezapomínáme ani na ty nejmenší! Pro děti máme připravené různé soutěže, střelbu lukem či kuší na cíl, možnost vydlabat si halloweenskou dýni atd. V areálu bude i „chill zona“ zajištěná Hit Radiem City, které zajistí hudební doprovod a pro děti má připravené drobné dárky.

Dospělí si kromě výborné gastronomie mohou projít řemeslný jarmark od místních / lokálních výrobců.

 

Objevte Zámek Račice

Když už jste na festivalu, nezapomeňte si vychutnat krásu Zámku Račice samotného. Historický zámek s nádhernou architekturou a okolím tvoří dokonalou kulisu pro tuto akci. Naši průvodci jsou připraveni a od 10:00 do 17:00 budou probíhat prohlídky obou okruhů. Možná se při prohlídce zastavíte i v tajném sklepení, kde se budou podávat pálenky!

 

Přidejte se k nám 28. října 2023, od 9:30 do 21:00 na Zámek Račice!

Pokud jste vášnivými milovníky řemeslných nápojů a hledáte nezapomenutelný den plný skvělých lidí, vynikajících nápojů, lahodného jídla a zábavy, EFI BEER & WINE FEST na Zámku Račice je místem, kde byste měli být 28. října 2023. Těšíme se na vás!