Nové dvouleté dluhopisy s ročním výnosem až 8%

Společnost e-Finance má nově ve svém portfoliu dluhopisů dvouleté dluhopisy s výnosem až 8%.

Dluhopisy nesou pevné zhodnocení ve výši 8 % p.a. za první výnosové období a 6 % p.a. za druhé roční výnosové období. Uvedený úrok je fixovaný po celé období a jeho výše se nemění bez ohledu na případný pokles bankovních úrokových sazeb, které podle předpokladu odborné veřejnosti začnou klesat již ve 2. pololetí tohoto roku.

Již nyní si tyto nové dluhopisy můžete objednat ZDE, nebo neváhejte kontaktovat naše odborníky na tel.č. 515 555 555, e-mailem info@e-finance.eu, anebo osobně na adrese Bratislavská 52, Brno.

Tím, že společnost e-Finance investuje finanční prostředky svých investorů do investičních nemovitostí, které následně má ve své správě, tak investoři mohou tyto „investiční projekty“ sami navštívit.

Jedná se např. o tyto projekty:

    • EFI SPA Hotel**** Superior & Pivovar, jejíž součástí je kromě luxusního hotelu s exkluzivním wellness i vlastní řemeslný EFI Pivovar či EFI Hostinec.
    • eFi Palace Hotel***, který nabízí jak hotelové, tak dlouhodobé ubytování, parking, kongresové prostory, vlastní klubové fitness centrum, wellness centrum a v létě i SunBar s bazénem.
    • Zámek Račice v Račicích-Pístovicích, který je tvořen hlavní budovou s nádvořím, předzámčímpodzámčím, okolními pozemky a lesy, které v úhrnu čítají přes 50.000 m2. V hlavní budově v sezóně probíhají prohlídky ve dvou poutavých okruzích, Piano nobile a Zámecké podzemí. Prostory Předzámčí nabízí luxusní ubytování v apartmánech s terasami a pokojích. Od července 2023 nabídne Předzámčí nově i moderní sál s historickými prvky – Konírnu. Tento sál bude vhodný pro pořádání svateb, firemních akcí, konferencí apod. Podzámčí nabídne ubytování v 12 luxusních apartmánech pro 2-4 osoby, společenskou místnost s barem, krbem a jídelnou, saunu, odpočívárnu a venkovní bazén se slunečními terasami.
    • EFI Residence Holzova 28, která nabízí krátkodobé i dlouhodobé ubytování v lukrativní čtvrti Brno-Líšeň
    • EFI ApartHotel Horní Lipová v JeseníkáchTento horský apartmánový hotel disponuje 15 plně vybavenými apartmány vč. parkovacích míst. V současnosti e-Finance díky velké poptávce uvolnila apartmány do prodeje, které se takto stanou skvělou investiční příležitostí. Do budoucna se zde plánuje výstavba druhého apartmánového hotelu včetně kongresových prostor, fitness a wellness centra.
    • eFi Obchodní Galerie v Jihlavě, která funguje jako polyfunkční objekt s prodejnami, obchodními a kancelářskými prostory. Společnost e-Finance zde navíc plánuje nástavbu 11 bytových jednotek a vybudování podzemních garáží.

 

Další projekty e-Finance najdete přímo na webu e-Finance v záložce PORTFOLIO INVESTIC.

Investujte s e-Finance do nemovitostí a nechte své úspory růst.

Děkujeme za Vaši přízeň.

Tým e-Finance

Dvouleté dluhopisy e-Finance s výnosem až 8%

Dvouleté dluhopisy e-Finance s výnosem až 8%