Bytový dům Mozartka – nové byty v centru Brna

PRODANOBytový dům Mozartka se nachází v katastru městské části Zábrdovice, tj. ve středu města Brna. Objekt je perfektně dostupný městskou hromadnou dopravou, leží v bezprostřední blízkosti nákupního centra, ale tak, že není  vystaven hlukové zátěži.

pohled na dům z dvorní části objektu

Společnost e-Finance Reality s.r.o. zastupuje společnost MOZARTKA v prodeji bytů v tomto developerském projektu. V rámci kompletní rekonstrukce, kterou provedla stavební firma Kaláb, byla budova přestavěna z bývalého průmyslového objektu na bytový dům.

Bytový dům má  6 nadzemních podlaží. Je v něm 72 bytových jednotek a 47 nebytových jednotek.
Ve 2. až 4. nadzemním podlaží je 54 malometrážních bytů, v 5. a 6. nadzemním podlaží je 18 mezonetových bytů.
V 1. nadzemním podlaží se nachází 38 sklepů a garáž s 10 garážovými stáními. Ve 2. až 5. nadzemním podlaží je dalších 8 nebytových jednotek – skladů.

Zde najdete půdorysy jednotlivých podlaží celého objektu:

Kolaudační rozhodnutí bylo vydáno dne  10.10.2011.
Následně bylo vyhotoveno Prohlášení vlastníka, kterým došlo k rozdělení objektu na jednotlivé bytové a nebytové jednotky. Prohlášení vlastníka bylo katastrálním úřadem zapsáno dne 21.11.2011.

Od tohoto okamžiku jsou bytové jednotky prodávány do osobního vlastnictví. Případným zájemcům nabízíme i převod  bytu formou bytového družstva.

V areálu se nachází vrátnice s rozvedeným bezpečnostním kamerovým systémem. Byty jsou připraveny ihned k nastěhování. V každém bytě se nachází pokoj s kuchyňským koutem, vstupní chodba, koupelna s WC, u větších bytů další samostatné pokoje. Podlahy protiskluzové PVC v designu dřeva, okna plastová, v koupelně s WC dlažba a obklady. V každém bytě zaveden internet a telefon.

Zde najdete ukázky z již dokončených bytových jednotek:

 Zde najdete přehled posledních volných bytových jednotek včetně cen: Ceny bytů 11/2013